Vantaa Cup 10 vuotta – Talvi Vantaa Cup starttaa juhlavuoden

Tulevana viikonloppuna Länsi-Vantaalla pelataan tämän vuoden ensimmäinen Talvi Vantaa Cup. Turnaus pelataan Myyrmäen jalkapallohallissa ja Aktia Areenalla. Tänä vuonna vietetään myös Vantaa Cupin 10-vuotisjuhlavuotta.

Helmikuun Talvi Vantaa Cup on juhlavuoden ensimmäinen turnaus. Kuva: Jari Mäensivu

Tämän vuoden ensimmäinen Talvi Vantaa Cup pelataan U7-U9-ikäluokkien kesken 5v5-muodossa. Ikäluokissa on joukkueita niin enemmän kuin vähemmän pelanneille, ja lisäksi U9-pojille on tarjolla myös kutsusarja. PU9 Kilpa -kutsusarja pelataan kaksipäiväisenä turnauksena, muut sarjat ovat yhden päivän mittaisia. Turnaus pelataan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.–4.2.2024 Myyrmäki-hallissa ja Aktia Areenalla.

Maaliskuussa 1.-3.3.2024 pelataan toinen Talvi Vantaa Cup, jossa pelaavat poikien U10-U12-ikäluokat ja tyttöjen U11-U12-ikäluokat. Kaikissa poikien ikäluokissa pelataan sekä avoin että kutsusarja, tyttöjen sarjoissa pelataan vain kutsusarjat. Turnauksen pelit pelataan niin ikään Myyrmäki-hallissa ja Aktia Areenalla.

Talvi Vantaa Cup on kesäisin järjestettävän Vantaa Cupin rakas perheenjäsen. Vuosi 2024 on juhlavuosi koko turnaukselle, sillä Vantaa Cup täyttää tänä vuonna 10 vuotta!

Talvi Vantaa Cupeihin on ilmoittautunut mukaan yhteensä 231 joukkuetta. Turnaus toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

Tervetuloa seuraamaan turnausta ja jalkapallon iloa!

Lue lisää Talvi Vantaa Cupin 5v5-turnauksesta