[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]Urheilijan hoitopolku\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”5″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”6″ ][cs_element_row _id=”7″ ][cs_element_column _id=”8″ ][cs_element_text _id=”9″ ][cs_content_seo]Vantaan Jalkapalloseuralla on yhdessä Pihlajalinnan kanssa suunniteltu kattava hoitopolku pelaajan mahdollisimman nopean ja turvallisen lajiin paluun mahdollistamiseksi.
Tapaturmatilanteessa on tärkeää, että tapaturmasta tehdään viipymättä harrastajan vakuutusyhtiölle vahinkoilmoitus.
Voit hakeutua hoitoon suoraan Pihlajalinnan ajanvarauksen kautta tai Pihlajalinna-terveyssovelluksella (Lataa: AppStore / Google Play). Pihlajalinna-terveyssovelluksessa voit myös kirjautua VJS:n bonusasiakkaaksi, jolloin lääkärikäynneistäsi (ei työterveyslääkäri tai hammashoito) kertyy seuralle bonusta harrastamisen tukirahaston tueksi.

Yhteistyöfysioterapeuttiemme:

Mikko Pekkola
Heini Torniainen
Kari Kannisto

Yhteistyölääkärimme:

Aleksi Kallioniemi
Klaus Köhler

Mikäli seuramme suosittelemat fysioterapeutit tai lääkärit eivät ole saatavilla, voit hakeutua hoitoon kenelle tahansa aikatauluihisi sopivalle urheilulääkärille tai fysioterapeutille.
Kiireellisissä tapauksissa voit mennä Pihlajalinnan tapaturmapäivystykseen Pihlajalinnan pikku Huopalahteen tai Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen ilman ajanvarausta:

Pihlajalinna Pikku huopalahti (Raumatie 1 A, Helsinki)
Pihlajalinnan Dextra Munkkivuori (Puutarhurinkuja 2, Helsinki)

Magneettitutkimus

Tarvitessasi magneettitutkimusta, hoitava lääkäri tekee sinulle lähetteen tutkimusta varten
Lääkäri tekee vakuutusyhtiöön maksusitoumuspyynnön
Magneettikuvaukseen ei tule hakeutua ilman vakuutusyhtiön maksusitoumusta

Leikkaus

Tarvitessasi leikkausta, hoitava lääkäri pyytää erillisen maksusitoumuksen vakuutusyhtiöltä ja antaa sinulle jatko-ohjeet
Omavastuuosuus peritään vakuutusehtojen mukaisesti leikkauksen jälkeen
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”10″ ][cs_element_text _id=”11″ ][cs_content_seo]Oma tapaturmavakuutus
Mikäli sinulla ei ole Palloliiton kautta hankittua pelipassivakuutusta, toimi oman vakuutusyhtiösi ohjeiden mukaan.

Palloliiton pelipassivakuutus (Adis)

Tee vahinkoilmoitus käyttämällä alla olevaa linkkiä. Vahinkoilmoituksen tehtyäsi saat sähköpostiviestillä vahinkonumeron (HUOM! tarkista roskaposti). Tee vahinkoilmoitus tämän linkin kautta.

Lomakkeella kysytään seuran yhteyshenkilöä, johon ilmoitetaan joukkueen vastuuvalmentaja

Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärinpalkkio itse.
Pihlajalinna voi laskuttaa kontrollikäynnit ja tutkimukset suoraan vakuutusyhtiöltä, kun esität vahinkonumeron ja KELA-kortin. Leikkaukseen ja fysioterapiaan vakuutusyhtiö voi myöntää maksusitoumuksen.

Pihlajalinna bonus seuralle
Voit osoittaa bonushyvityksen kaikista Pihlajalinnan lääkärikäynneistä Vantaan Jalkapalloseuran Harrastamisen tukirahastoon.

Lataa maksuton Pihlajalinna-terveyssovellus (Lataa: AppStore / Google Play)
Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa
Etsi sovelluksen ylävalikon profiilisi alta Bonus.
Etsi ja valitse Vantaan Jalkapalloseura (VJS) valikosta. Samalla voit liittää myös alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.
\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”12″ ][cs_element_line _id=”13″ ][cs_element_line _id=”14″ ][cs_element_gap _id=”15″ ][cs_element_text _id=”16″ ][cs_content_seo]Lisätiedot:

Jukka Haarala
Fysiikkavalmennuspäällikkö
jukka.haarala@vanha.vjs.fi
+358 40 181 1759\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]