[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]Toiminta- ja taloussuunnitelma
2023-2024\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”5″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”6″ ][cs_element_row _id=”7″ ][cs_element_column _id=”8″ ][cs_element_text _id=”9″ ][cs_content_seo]Seuran syyskokouksen vahvistama (25.10.2023) toimintasuunnitelma sisältää kolmessa toimialueessa kaikkiaan yhdeksän pääteemaa alkavalle kaudelle.
Kaudella merkittävässä roolissa ovat myös kauden alkaessa seuran joukkuerakenteeseen ja organisaatioon tehdyt muutokset.

Hallinto ja viestintä
Hallinnon ja johtamisen toimialueella, johon kuuluvat mm. henkilöstöstrategia, jäsenhallinta, markkinointi ja viestintä, keskeisimpinä teemoina tulevana kautena ovat:

Hyvinvoivat, innostuneet ja osaavat seuratoimijat
Vakaa ja ennustettava talous
Vaikuttava ja kiinnostava yhteistyön veturi

Urheilutoiminta
Urheilutoiminnan toimialueella, johon sisältyvät mm. joukkuetoiminta, pelaajakehitys ja valmennus, kärkiteemoina ovat:

Laadukasta pelaajan arkea kaikilla tasoilla
Hallittua kasvua mukana olevista huolehtien
Valmentajien vahvat tukitoimet kaikilla tasoilla

Kaupalliset toiminnot & tapahtumat
Kolmantena toimialueella, Kaupallisissa toiminnoissa ja tapahtumissa, johon kuuluvat mm. yritysmyynti ja -markkinointi, turnaukset sekä muu tapahtumallisuus kärkiteemoina ovat:

Kaupallisen varainhankinnan painoarvon kasvattaminen seuran taloudessa
Tapahtumien kehittäminen & tapahtumallisuuden merkityksen kasvattaminen
VJS-brändin tunnettuuden ja kiinnostavuuden kehittäminen

Lisäksi toimintasuunnitelmassa on tulovastuualuekohtaisia strategisia kehitysprojekteja.

Talousarvio
Toimintasuunnitelman mahdollistamiseksi seura on laatinut talousarvion, jossa panostukset pelaajakehitykseen ja laadukkaaseen urheilijan arkeen jatkuvat. Lisäksi seura investoi viestinnän ja kaupallisen varainhankinnan kautta tulovirtojen monipuolistamiseksi.
Talousarvio on noin 35 000 euroa alijäämäinen.

Tutustu toiminta- ja taloussuunnitelmaan
Toiminta- ja taloussuunnitelman täysiversio (pdf)\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”10″ ][cs_element_gap _id=”11″ ][cs_element_line _id=”12″ ][cs_element_line _id=”13″ ][cs_element_gap _id=”14″ ][cs_element_text _id=”15″ ][cs_content_seo]Lisätiedot:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@vanha.vjs.fi
+358 400 529 036\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”16″ ][cs_element_row _id=”17″ ][cs_element_column _id=”18″ ][cs_element_gap _id=”19″ ][cs_element_text _id=”20″ ][cs_content_seo]


\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”21″ ][cs_element_line _id=”22″ ][cs_element_line _id=”23″ ][cs_element_gap _id=”24″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]