[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]U6 (2018-syntyneet)\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”5″ ][cs_element_text _id=”6″ ][cs_content_seo]Joukkueet
Ikäluokan joukkueet ovat sekajoukkueita, joihin ovat tervetulleita kaikki sukupuolesta riippumatta. Joukkueita perustetaan Vantaankosken ja Myyrmäen alueelle. 
Näin pääset mukaan
Kaikki pelaajat ovat tervetulleita katsomaan ja kokeilemaan mitä jalkapallon pelaaminen meillä on. Toimintaan voi tulla tutustumaan maksutta kahden viikon ajan. Pääset ilmoittautumaan haluamasi joukkueen mukaan alta.
Myyrmäen ilmoittautumislinkki
Vantaankosken ilmoittautumislinkki
Varusteet
Varusteiksi tarvitaan nappulakengät (lenkkarit käyvät aluksi), verryttelyasu tai vastaava sekä pallo (koko 3). Kun joukkue on saanut toimihenkilöt valituiksi ja näin ollen oman toimintayksikön pyörimään, joukkue hankkii yhdessä pelaajille yhtenäiset treenivarusteet. 
Harjoitukset
Joukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. 
Vantaankoski harjoitukset:

Tiistaisin Aktia Areenalla klo 17.30–18.30 ja torstaisin Aktia Areenalla klo 18.00–19.00 (Ensimmäinen tapahtuma 23.4. tiistaina) 
Aktia Areenan osoite on Martinkyläntie 1, 01670 Vantaa
Harjoitusten kokoontumispaikka on Aktia Areenan alasisäänkäynnin läheisyydessä hallin sisäpuolella.

Myyrmäki harjoitukset:

Maanantaisin VJS-kentällä klo 18.00–19.00 ja torstaisin Aktia Areenalla klo 18.00–19.00 (Ensimmäinen tapahtuma 22.4. maanantaina) 
VJS-kentän osoite on Putouspolku 1, 01600 Vantaa
Harjoitusten kokoontumispaikka on kentän reunalla uimahallin päädyssä.

Valmennus ja toimihenkilöt 
Joukkueiden vastuuvalmentajana toimii seuran lapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö Jarno Taiha. 
Toimiva jalkapallojoukkue tarvitsee myös vapaaehtoisia toimihenkilöitä, jotka ovat tärkeässä roolissa laadukkaan toiminnan takaamisessa. Vanhempien joukosta valitaan joukkueille joukkueenjohtaja, vanhempivalmentajat, huoltajat ja muut tärkeät roolit. Tule ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan vapaaehtoiseksi. 
Harrastusmaksut 
Kustannukset pidetään kohtuullisina. Aloittavan ikäluokan seuran jäsenmaksu on 17,50 euroa kaudelta. Tämän lisäksi joukkueissa on kuukausimaksu 50 e/kk. 
\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”7″ ][cs_element_row _id=”8″ ][cs_element_column _id=”9″ ][cs_element_gap _id=”10″ ][x_tab_nav type=”two-up” float=”top”][/x_tab_nav][x_tabs][/x_tabs][cs_element_gap _id=”12″ ][cs_element_line _id=”13″ ][cs_element_line _id=”14″ ][cs_element_text _id=”15″ ][cs_content_seo]Lisätiedot:
Jarno TaihaLapsiurheiluvaiheen valmennuspäällikkö +358451356639 jarno.taiha@vanha.vjs.fi\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]