Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta!

Joulu on jo ihan nurkan takana, mikä tarkoittaa myös seuran toimiston rauhoittumista joulun viettoon. Olosuhteissamme ja toimistomme aukioloissa on joulun aikana poikkeuksia, ja toimisto on pääasiassa kiinni 23.12.2023-1.1.2024. Kyseisenä aikana asiakaspalvelunumeroon ei vastata eikä vjs@vanha.vjs.fi- sähköpostiin lähetettyihin viesteihin vastata.

Aktia areenan poikkeusaukiolot:

23.-26.12.2023 suljettu pois lukien yksittäiset leirit ja harjoitukset.

27.-29.2023 avoinna klo 10.00-18.30 omatoimiharjoittelijoille – huomioithan muut harjoitusryhmät!

30.12.2023-1.1.2024 suljettu kokonaan

2.1.2024 alkaen lähes normaalit aukiolot. Uudenvuoden ja loppiaisen välisenä aikana hallissa järjestetään joukkueiden harjoituksia, jolloin koko kenttä on varattu heille.

VJS-kenttä on olosuhteiden niin salliessa auki koko ajan.

Rauhoitetaan tekonurmet

Tärkeä muistutus vuodenvaihdetta varten! Tekonurmikenttiä ei ole tarkoitettu ilotulitteita varten. Vetoamme ystävällisesti uuden vuoden juhlijoihin. Älkää lähettäkö raketteja tekonurmikentillä. Tekonurmi ei kestä rakettien kuumuutta vaan sulaa ja menee pilalle. Padat sulavat läpi vaikka pinnalla olisi kerros lunta ja jäätä. Pienetkin ilotulitteet polttavat pahimmillaan nyrkin kokoisia laikkuja tekonurmeen. Korjaaminen on hankalaa ja kallista.

Haluamme koko seurana pitää huolta olosuhteistamme ja mahdollistaa mahdollisimman hyvät ja laadukkaat puitteet jalkapalloilijoille. Tekonurmet on meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi rakennettu ja tuottavat varmasti iloa monelle, mutta rakettien laukaisualustaksi niitä ei ole rakennettu.

Huolehditaanhan yhdessä, että kenttä pysyy kunnossa ja asianmukaisessa käytössä.

RAUHALLISTA JOULUNAIKAA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!