Tukea pienituloisten perheiden harrastusmaksuihin

Seuramme pienituloiset perheet voivat hakea tukea harrastamisen kuluihin 29.5. saakka. Pienituloisten tukea voidaan myöntää kriteerit täyttäville perheille, jotka toimittavat vaaditut liitteet. Haemme myös rahoitusta pienituloisten tukemiseksi entistä tehokkaammin. Osallistua voi yrityksenä tai yksityishenkilönä.

Pienituloisten tukea jaetaan kauden aikana kahdelle tukikaudelle, tammi-toukokuu ja kesä-lokakuu. Kummallekin kaudelle on aina lähetettävä oma hakemuksensa (myös siinä tapauksessa, että on saanut tukea kaudella tammi-toukokuu).

Tuen saamisen ehtona ovat kriteerien täyttyminen, liitteiden toimittaminen sekä maksuvelvoitteiden hoitaminen. Liitteiden puuttuminen ja/tai avoimet, erääntyneet maksut ovat peruste tuen epäämiselle ja/tai sen voimaan astumisen viivästymiselle.

Loppukauden tuki haettava 29.5. mennessä

VJS:n pienituloisten perheille osoitetun tuen haku toiselle tukikaudelle (kesäkuu-lokakuu) on käynnissä. Tukea on mahdollista hakea jalkapallon harrastamiseen Vantaan Jalkapalloseurassa. Hakuaika on 9.-29.5.2022.


Lisätietoja (mm. tarvittavat liitteet) löydätte infosivuilta https://vanha.vjs.fi/vanhemmille/pienituloisten-tuki/.  

Maahanmuuttajataustaisille perheille tukea hakulomakkeen täyttämiseen antaa kulttuuritulkki Mustafe Hirsi, +358442958004mustafe.hirsi@vanha.vjs.fi

If assistance is needed with the application form, please contact Mr. Mustafe Hirsi, +358442958004, mustafe.hirsi@vanha.vjs.fi

Mahdollisuus tukea pienituloisten harrastamista sekä yrityksille, että yksityishenkilöille – Pelasta harrastaminen!

Vaikka Vantaan Jalkapalloseurassa tuemme vuosittain pienituloisten perheiden lasten harrastamista useilla tuhansilla euroilla, silti tarvetta ilmenee yhä enemmän kuin meillä on tukea jakaa.

– Haaste on, että rahaa on vähemmän, kuin tarvetta. Siksi meidän täytyy tehdä varainhankintaa, jotta pystyisimme tukemaan Länsi-Vantaan alueen lasten ja nuorten harrastamista sekä ylläpitää heille tärkeää seuratoiminnan luomaa sosiaalista yhteenkuuluvuutta, kertoo toiminnanjohtaja Janne Bruun.

VJS käynnistää toukokuuksi kampanjan, jossa pienituloisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt, kuin yrityksetkin.

Yksityishenkilöt voivat osallistua kampanjaamme käymällä elokuvissa. Kino Myyri esittää neljä näytöstä Zlatan Ibrahimovicin elämästä kertovaa uutuuselokuvaa Minä, Zlatan 19., 20, 22. ja 24. toukokuuta. Elokuvan lipunmyynnistä kolmannes osoitetaan täysimääräisesti seurayhteisömme pienituloisten harrastamisen tukemiseksi.

Yritykset voivat ryhtyä joko talentti- tai tukisponsoreiksi. Talenttisponsorit tukevat pienituloisesta perheestä tulevaa talenttiyksilöä erikseen sovitulla summalla ja tukisponsorit tukevat yleisellä tasolla pienituloisten tukirahastoa. Tukisponsoriksi pääsee kahdella panostuksella, joko 300 tai 700 eurolla.

Sponsoripaketteihin sisältyy näkyvyys seuran olosuhteissa ja sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää elokuva-kampanjasta ja sponsoroinnista