Pelasta harrastaminen! – Tue seuramme pienituloisten tukirahastoa

Jalkapallo liikuttaa ja yhdistää 150 000 suomalaista seuroissa ympäri maan. Organisoidun jalkapallotoiminnan taloudellinen merkitys Suomessa on vuositasolla 1,25 miljardia euroa ja seuratoimintaan osallistuvat lapset ja nuoret saavat toiminnasta itselleen korvaamattoman sosiaalisen ja liikuntakasvatuksellisen ympäristön. Silti moni perhe kamppailee jalkapalloharrastusten kustannusten kanssa ja monessa perheessä korvaamattoman arvokas harrastus on vaarassa päättyä perheen taloudellisiin haasteisiin.

Vantaan Jalkapalloseurassa tuemme vuosittain pienituloisten perheiden lasten harrastamista useilla tuhansilla euroilla, mutta silti tarvetta ilmenee yhä enemmän kuin meillä on tukea jakaa.

– Haaste on, että rahaa on vähemmän, kuin tarvetta. Siksi meidän täytyy tehdä varainhankintaa, jotta pystyisimme tukemaan Länsi-Vantaan alueen lasten ja nuorten harrastamista sekä ylläpitää heille tärkeää seuratoiminnan luomaa sosiaalista yhteenkuuluvuutta, kertoo toiminnanjohtaja Janne Bruun.

VJS käynnistää toukokuuksi kampanjan, jossa pienituloisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen voivat osallistua niin yksityishenkilöt, kuin yrityksetkin.

Yrityksille kolme tasoa osallistua

Yrityksille tarjoamme kolme tasoa osallistua erittäin konkreettiseen, aidosti vaikuttavaan kampanjaamme.

Talenttisponsorina yritys lähtee tukemaan yksittäistä lupaavaa talenttia, jolle harrastuksen kustannukset ovat muodostumassa orastavan huippu-urheilijauran esteeksi jo liian varhaisessa vaiheessa.

Tuen kohdehenkilö valitaan yhdessä talenttisponsoriyrityksen kanssa perustuen pelaajakehityksen ammattilaistemme suosituksiin pelaajista, jotka kyseistä tukea tarvitsisivat.

Tuella on pyritään kattavasti tukemaan harrastajan maksuja vähintään puoleksi vuodeksi (loppukaudeksi), mutta myös pitempiaikaisia sponsoreita toivotaan ehdottomasti mukaan.

Kustannukset sovitaan tapauskohtaisesti kunkin Talenttisponsorin kanssa erikseen.

Panostuksellanne saatte yrityksenne logon näkyviin vuodeksi seuran olosuhteisiin asennettaviin tukijoista muistuttaviin tauluihin sekä olette mukana kuukausittain seuran sosiaalisen median alustoilla toistuvassa kampanjasta ja siihen osallistuneista yrityksistä muistuttavissa julkaisuissa. Lisäksi saatte yrityskohtaisen sosiaalisen median kampanjajulkaisun kolmesti seuraavan kuuden kuukauden aikana ja yhden verkkosivuilla julkaistun ja sosiaalisen median kanavissa jaetun yrityskohtaisen esittelyn talenttisponsoroinnistanne. Lisäksi tarjoamme yrityksellenne kolme edustusjoukkueiden kausikorttiamme.

Talenttisponsorin rooli voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi tulevaisuuden maajoukkuepelaajan urapolulla.

Tukisponsorina yritys lähtee tukemaan yleisellä tasolla pienituloisten tukirahastoamme, josta tuemme vuosittain kymmeniä seuramme harrastajia laskemalla heidän säännöllisiä harrastamisen kulujaan.

Mitä enemmän meillä on tukea jakaa, sitä suurempi merkitys tuella yksittäiselle perheelle on.

700 euron panostuksella saatte yrityksenne logon näkyviin vuodeksi seuran olosuhteisiin asennettaviin tukijoista muistuttaviin tauluihin sekä olette mukana kuukausittain seuran sosiaalisen median alustoilla toistuvassa kampanjasta ja siihen osallistuneista yrityksistä muistuttavissa julkaisuissa. Lisäksi saatte yrityskohtaisen sosiaalisen median kampanjajulkaisun kolmesti seuraavan kuuden kuukauden aikana. Lisäksi tarjoamme yrityksellenne kolme edustusjoukkueiden kausikorttiamme.

300 euron panostuksella saatte yrityksenne logon näkyviin vuodeksi seuran olosuhteisiin asennettaviin tukijoista muistuttaviin tauluihin sekä olette mukana kuukausittain seuran sosiaalisen median alustoilla toistuvassa kampanjasta ja siihen osallistuneista yrityksistä muistuttavissa julkaisuissa. Lisäksi tarjoamme yrityksellenne yhden edustusjoukkueiden kausikortin.

Yrityskampanja on käynnissä 31.5. saakka.

Mukaan pääsette olemalla yhteydessä ja ilmoittamalla tuen tasonne sekä lähettämällä yrityksenne logon.

Tilaukset ja kysymykset:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja, VJS ry.
0400 529 036
janne.bruun@vanha.vjs.fi

Elokuvaelämys hyvällä sydämellä

Helpoin tapa tukea pienituloisten perheiden lasten harrastamista on lähteä elokuviin.

VJS järjestää yhdessä Kino Myyrin kanssa neljä hyväntekeväisyysnäytöstä 20.5. ensi-iltaan saapuvalle Minä, Zlatan -elokuvalle, jonka kaikkien näytösten pääsylipuista jokaisesta lahjoitetaan kolmasosa seuran pienituloisten tukirahastoon.

– On väärin, jos motivoituneelta pelaajalta harjoitusleiri jää väliin siksi, että perheen rahat eivät riitä sen kustannuksiin. Toivottavasti elokuvanäytöksistäkin saaduilla tuloilla mahdollisimman monen pelaajan innostusta ja mahdollisuuksia voidaan ylläpitää, Kino Myyrin tuottaja Janne Hulkkonen kertoo.

Seura järjestää 19.5. ennakkonäytöksenä yksityistilaisuutena vain jäsenistölleen ensimahdollisuuden elokuvan näkemiseen, minkä jälkeen näytöksiä on myös ensi-ilta perjantaina 20.5. sekä näytökset sunnuntaina 22.5. ja tiistaina 24.5.

Lue elokuva-kampanjasta lisää