VJS ja Kino Myyri yhteistyössä – Minä, Zlatan -elokuvan näytökset hyvällä sydämellä

Kino Myyri ja Vantaan Jalkapalloseura VJS kartuttavat seuran rahastoa, jolla tuetaan junioreiden jalkapalloharrastusta. Rahaston avulla halutaan varmistaa myös pienituloisten perheiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet.

Tukea kerätään ensi-iltaan toukokuussa tulevan elokuvan Minä, Zlatan (Ruotsi, 2021) esityksillä. Kino Myyrissä järjestettävien näytösten lipputuloista kolmasosa talletetaan rahastoon, josta jaetaan tukea esimerkiksi toimintamaksuihin.

VJS:n toiminnanjohtajan Janne Bruunin mukaan rahaston kartuttamiselle on suuri tarve. Tukea jaetaan kahdesti vuodessa. Tammikuussa se myönnettiin noin 40 pelaajalle.

– Haaste on se, että rahaa on paljon vähemmän kuin tarvetta. Siksi täytyy tehdä varainhankintaa, Bruun sanoo. VJS pyrkii kerryttämään tukirahastoa myös hankkimalla sponsoreita. Tukijoiksi voivat tulevaisuudessa ryhtyä niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.

VJS:aan kuuluu tällä hetkellä yhteensä noin 900 lajia säännöllisesti harrastavaa sekä noin 500 kausiluontoisesti harrastavaa. Ukrainasta paenneet voivat pelata seuran joukkueissa ilman joukkuemaksuja.

Kino Myyrin tuottaja Janne Hulkkonen tietää omasta kokemuksesta, että tuki junioreille tulee tarpeeseen. Hän toimi pitkään Puotinkylän Valtissa joukkueenjohtajana ja valmentajana.

– On väärin, jos motivoituneelta pelaajalta harjoitusleiri jää väliin siksi, että perheen rahat eivät riitä sen kustannuksiin. Toivottavasti elokuvanäytöksistäkin saaduilla tuloilla mahdollisimman monen pelaajan innostusta ja mahdollisuuksia voidaan ylläpitää, Hulkkonen sanoo. 

Minä, Zlatan osuu loistavasti Kino Myyrin ja VJS:n hankkeeseen. Pari vuotta sitten ilmestyneeseen Zlatanin elämäkertaan perustuva elokuva kertoo maahanmuuttajataustaisen pelaajan matkasta Malmön pahamaineisista lähiöistä maailman suurimmille stadioneille.

Suorasukainen Zlatan on joutunut taistelemaan vastoinkäymisestä toiseen sekä yksityiselämässään että jalkapallossa. Nyt pelaajauran päättyessä lienee silti selvää, että Zlatanista tuli yksi maailman parhaista pelaajista ja samalla myös yksi tunnetuimmista ruotsalaisista.

Elokuvan näytökset ja pääsyliput

Elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 20.5., mutta VJS:n jäsenille on mahdollisuus ennakkonäytökseen jo torstaina 19.5.

Näytökset:

19.5. klo 17:00 (ennakkonäytös)
20.5. klo 19:00 (ensi-ilta)
22.5. klo 13:00
24.5. klo 18:00

Kaikki pääsyliput ovat hinnaltaan 12 euroa, josta 4 euroa jokaisesta maksetusta pääsylipustat kohdennetaan Vantaan Jalkapalloseuran pienituloisten tukirahastoon.

Kino Myyrin salissa on 180 paikkaa ja paikat myydään varausjärjestyksessä. Ennakkonäytökseen liput ovat tilattavissa ainoastaan VJS:n joukkueille joukkuelippuina. Muihin näytöksiin on tarjolla myös yksittäisiä lippuja Kino Myyrin lipunmyynitipalvelun kautta.

Joukkueliput

Joukkuelippuja voi varata ennakkoon verkkolomakkeella

Varaukset tulee tehdä 17.5. mennessä, mutta varaukset vahvistetaan niiden saapumisjärjestyksessä, eli lippuja on kuhunkin näytökseen tarjolla niin kauan, kuin näytöksessä on tilaa.

Kino Myyrin saliin mahtuu 180 katojaa.

Lomakkeella tehdyt varaukset ovat sitovia ja varauksen mukainen kokonaissumma (12€/lippu) laskutetaan näytökseen osallistuneilta joukkueen toimittaman nimilistan perusteella.

Ennakkonäytökseen (19.5.) liput ovat tilattavissa ainoastaan VJS:n joukkueille joukkuelippuina. Muihin näytöksiin on tarjolla myös yksittäisiä lippuja myös Kino Myyrin lipunmyynitipalvelun kautta.

Nimilistat tulee toimittaa vjs@vanha.vjs.fi viimeistään kolme päivää näytöksen jälkeen.