Uudet seikkailut kutsuvat – Marko Kolsi jättää VJS:n

Seuran huippuvaiheen ja aikuisjoukkueiden valmennuspäällikkö Marko Kolsi kääntää kentän ulkopuolisella urallaan uuden sivun. PK-35 Vantaan taustoista kasvattajaseuransa toimistolle neljä vuotta sitten siirtynyt ”Köli” on ottanut vastaan uuden haasteen ja työtehtävän, jotka vievät hänet uusiin ympyröihin joulukuun alusta lähtien. Ilman hyvästejä VJS ei jää, sillä Köli haluaa vielä niputtaa tuntojaan yhteen ja kiittää seuran väkeä upeasta yhteisestä ajasta.

– Jätän VJS:n haikein mielin, sillä minulla on ollut neljä upeaa vuotta täällä Länsi-Vantaalla. VJS on kasvattajaseurani ja tulee aina olemaan minulle tärkeä. Pysyn varmasti lähellä seuraa ja aluetta, jossa myös tällä hetkellä asun. Uusi työni on kuitenkin niin hieno haaste ja mahdollisuus edetä urallani, että päätin tarttua siihen. Haluan kiittää kaikkia, joiden kanssa pääsin VJS:ssä tekemään töitä ja kokemaan yhteisiä hetkiä – niin seuran päätoimisia, oto-valmentajia, vapaaehtoisia, pelaajia, vanhempia kuin hallitusta ja yhteistyökumppaneitakin. Toivotan seuralle kaikkea hyvää ja menestystä! Nähdään varmasti vielä kentillä!

– ”Köli” on VJS-kasvatti, ennen peliuransa ennenaikaista päättymistä edustusjoukkueen kapteeninnauhaa kantanut ex-ammattilaispelaaja, joka on rakentanut itselleen uutta uraa kentän rajojen ulkopuolella. Uusi haaste on hänelle mieluinen ja mielenkiintoinen, joten vaikka aina on ikävää menettää hieno ammattilainen, on toisaalta hienoa nähdä, että pelaajien lisäksi VJS valmistaa myös valmentajia ja seuratoimijoita uusiin haasteisiin ja eteenpäin urillaan. Marko pääsee haastamaan ja kehittämään itseään taas uudella tasolla, joten vaikka ison VJS-sydämen omaava mies on haikeaa päästää lähtemään, olemme varmasti kaikki iloisia hänen puolestaan, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Kolsin uudesta osoitteesta tiedotetaan asianosaisten toimesta myöhemmin, mutta vielä marraskuun ajan mies jatkaa työtään Myyrmäessä. Kolsin lähtö aiheuttaa luonnollisesti järjestelyitä ja rekrytointitarpeita, mutta näistä seura tiedottaa tarkemmin myöhemmin.

– Luottavaisin mielin katsomme tulevaisuuteen, sillä olemme suunnitelmissamme jo hyvin pitkällä. Meillä on onneksemme hyvin aikaa tehdä lopullisia päätöksiä seuraavista askelmerkeistä. Asiassa on toki tarkoitus edetä mahdollisimman nopeasti, mutta ei hätiköiden. Muutos on aina mahdollisuus, niin nytkin, ja tämäkin mahdollisuus halutaan käyttää seuran hyväksi parhaalla mahdollisella tavalla, Ekroos päättää.

Seura kiittää suuren VJS-sydämen omaavaa ”Köliä” työstään kasvattajaseuransa riveissä. Olit monessa mukana ja erityisen vahvasti rakentamassa miesten edustusjoukkueen uutta nousua. Tästä on seuraavien hyvä jatkaa. Kaikkea parasta uusiin haasteisiin, Kapteeni Kolsi.