VJS perustaa naisten kakkosjoukkueen

VJS perustaa naisten ja tyttöjen pelaajaputkeen uuden joukkueen, kun Naiset 2-joukkue aloittaa toimintansa kaudella 2020.

Joukkueen valmentajana toimii seuran vuoden oto-valmentajana 2019 palkittu Arto Elfvengren. Ryhmä harjoittelee kaksi-kolme kertaa viikossa, ja aloittaa pelitoiminnan ensi kaudella alueen alimmalta tasolta (tänä vuonna Naisten Vitonen).

– Seuralle on tärkeää rakentaa pelaajapolkua myös edustusjoukkueen taakse. Uusi joukkue tulee tekemään yhteistyötä niin naisten edustusjoukkueen kuin TU18-joukkueidenkin kanssa. Uskon tämän olevan meille erinomainen lisä tarjontaamme, ja se tulee varmasti edesauttamaan tyttö- ja naistoiminnan kehitystä, kertoo valmennuspäällikkö Marko Kolsi.

Joukkueen toiminta alkaa avauspalaverilla perjantaina 1.11. Wanda´s Kitchen & Loungen saunatiloissa klo 16:30-18:00.

Lisätietoja joukkueen toiminnasta antaa Arto Elfvengren, arto.e@hotmail.com, 040 596 5968.