Suomen Regions´ Cupin finaali Myyrmäen stadionilla 29.9.

Suomen Regions´ Cup huipentuu lauantaina 29.9. kello 17:00, kun Myyrmäen jalkapallostadionilla kohtaavat FC Kiisto Vaasasta ja tähän otteluun vierasjoukkueeksi arvottu, upeaa syksyä pelaava VJS.

Regions´ Cup on piirin sarjoissa pelaavien seurojen valtakunnallinen kilpailu, jonka voittaja saa 5000€ palkintorahaa ja hävinnyt finaalijoukkue 1000€. Molemmat Regions’ Cupin finalistit ovat oikeutettuja osallistumaan vuoden 2019 aikana pelattavaan Suomen Cupiin (16 joukkueen vaihe). Parittomina vuosina panoksena on myös paikka UEFA Regions´ Cupissa, joten tänä vuonna europaikkaa ei voittajalle ole valitettavasti luvassa.

VJS on historiansa aikana voittanut Regions´ Cupin henkisen edeltäjän, Suomen Cupin pikkufinaalin kertaalleen vuonna 1996, mutta Regions´ Cupin finaalissa Länsi-Vantaan ylpeys esiintyy ensimmäistä kertaa. FC Kiisto on puolestaan kertaalleen nostellut komeaa cup-pokaalia, sillä vaasalaiset kaatoivat vuoden 2013 finaalissa kuopiolaisen FC KuFu-98:n rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 4-3.

VJS on lähellä Kolmosen lohkonsa voittoa, jonka varmistamiseen joukkueella on mahdollisuus jo tulevana lauantaina. Kaiken mennessä nappiin on vantaalaisilla siis mahdollisuus juhlia harvinaista tuplamestaruutta, ja sitä valkopaidat lähtevätkin kippari Marko Kolsin johdolla hakemaan.

– Meillä on hieno mahdollisuus tehdä historiaa kotikentällä, ja sitä kohti ryhmä aikoo vakaasti edetä. Ennen finaalia meillä on toki vähintään yhtä upea mahdollisuus varmistaa sarjavoitto, ja sekin kotona, joten vielä ajatukset eivät ole finaalissa. Toivomme toki, että olemme siinä kohdin tilanteessa, jossa voimme tavoitella tuplamestaruutta ja toivomme saavamme kotipyhättöömme yhtä hienon tuen mitä olemme koko kauden ajan saaneet. Tämä on faneille, omille junioreillemme ja kaikille seuraihmisille hieno tapahtuma ja olemme iloisia, että pystymme sen joukkueena heille tarjoamaan, Kolsi kertoo.

Finaali pelataan siis lauantaina 29.9. kello 17:00 alkaen. Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua. Otteluun on vapaa pääsy.

Futis on parasta paikan päällä, joten tule kokemaan upea futisjuhla ja huuda VJS voittoon!

(kuva: SPL)