Se viimeinen päivä – kiitos Velkka!

Yksi iso ja merkittävä osa VJS-tarinaa tuli päätökseensä perjantaina 31.8.2018, kun VJS-toimiston ovi sulkeutui viimeistä kertaa Veli-Matti Yli-Rinteen takana.

”Velkka” jätti jälkeensä suomalaisen jalkapallon suurseuran, erinomaiset rakenteet ja olosuhteet, joista jokaisen seuran toiminnassa mukana olevan on syytä olla ylpeä. VJS on noussut seurakentässä mittatikuksi, jonka toimintaan tullaan tutustumaan läheltä ja kaukaa. Toiminta on ammattimaista ja jokainen haluaa kehittää kokonaisuutta yhä paremmaksi. Yhteisön henki on hyvä, ja jokainen on ylpeä kuuluessaan tähän perheeseen.

Lyhyt teksti ei tee oikeutta sille työlle, jonka Velkka on seuran eteen tehnyt, mutta lyhyestä virsi kaunis, sanotaan. Yksin kukaan ei kokonaisuutta rakenna, mutta vaikutuksesi seuran kehitykseen on ollut kiistatta valtava, jopa korvaamaton.

VJS ei varmasti koskaan lähde sydämestäsi, joten nämä eivät ole hyvästit – tapasi olla mukana vain muuttuu. Koko seura haluaa kiittää sinua Velkka työstäsi meidän kaikkien eteen – tulemme vaalimaan sitä ja tekemään työtä aina vain paremman huomisen puolesta. Onnea uusiin haasteisiisi, joissa tulet varmasti menestymään.

Kiitos!