Hae ohjaajaksi futiskesäleireillemme!

Hae mukaan ohjaajaksi futiskesäleireillemme!

VJS palkkaa 15-vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia innokkaita nuoria kesätöihin seuran järjestämille kesäleireille. Ohjaajia palkataan yhden, kahden tai kolmen viikon ajalle.

Kesäleiri kesäkuussa:

  • VIIKKO 1: MA-PE 3.-7.6.2024, klo 8.30-15.30, Myyrmäki-hallissa
  • VIIKKO 2: MA-PE 10.-14.6.2024, klo 8.30-15.30, Myyrmäki-hallissaä

Back to school -kesäleiri heinäkuussa:

  • VIIKKO 3: MA-PE 29.7.-2.8.2024, klo 8.30-15.30, Myyrmäki-hallissa

Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti klo 8.00–16.00. Voit hakea töihin joko yhdelle viikolle, kahdelle tai kolmelle viikolle.

Leiriohjaajat perehdytetään tehtäväänsä. Ohjaajan työ sisältää mm. valmentajien etukäteen suunnittelemien harjoitusten ohjaamista, lasten kanssa leikkimistä ym. muuta ajanvietetoimintaa harjoitusten välillä, lasten turvallisuuden valvontaa ja avustamista ruokailuissa.

Etsimme positiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja vastuuntuntoisia nuoria, jotka tulevat hyvin toimeen eri-ikäisten lasten kanssa. Kesätyö kesäleirillä on hyvä ponnahduslauta myös muihin säännöllisiin työtehtäviin seurassamme, sillä meillä on innokkaille nuorille tarjolla työtehtäviä myös ympärivuotisesti jalkapalloryhmissämme. Kesätyö antaa myös arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi ajatellen! 

Hakuaika leiriohjaajan tehtävään päättyy 27.3.2024. Tartu tilaisuuteen!

HAKULOMAKE

Hauissa otamme huomioon varsinkin hakijan oman innokkuuden, kokemuksen ja kesäsetelin hyödyntämisen. Muistathan myös Vantaan kaupungin kesätyösetelin, jota voidaan hyödyntää ohjaajien pesteihin: Lisätietoja kesätyösetelistä

Lisätietoja: 
Jarno Taiha
jarno.taiha@vanha.vjs.fi