8-9-luokkalainen, hae meille jalkapallotapahtumiin töihin!

Tykkäätkö jalkapallopelien ja -tapahtumien tunnelmasta? Oletko asiakaspalveluhenkinen? Haluatko päästä osaksi lämmintä jalkapalloyhteisöä? Hae meille töihin!

Esimerkiksi kioskimyyntiin haetaan tapahtumatyöntekijöitä kaudelle 2024. Kuva: Jari Mäensivu

Haemme tapahtumatyöntekijöitä (esim. kioskimyynti, lipunmyynti, asiakaspalvelu erilaisissa tilanteissa) VJS:n edustusjoukkueiden kotiotteluihin sekä järjestämiimme tapahtumiin kaudella 2024 (esim. Unelma Cup). Haemme tehtäviin asiakaspalveluhenkisiä, innokkaita ja vastuuntuntoisia 8-9-luokkalaisia nuoria. Aiempi kokemus myyntityöstä ja asiakaspalvelusta katsotaan hakijan eduksi, mutta haluamme kannustaa jokaisen asiasta kiinnostuneen hakemaan tehtäviin. Perehdytämme valitut hakijat tehtäviin.

Tehtäviin voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Kerro hakemuksessa, mihin tehtävään haet, miksi juuri sinä sopisit kyseisiin töihin ja millaista aiempaa kokemusta sinulla on myyntityöstä tai jalkapallosta.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 20.3.2024 mennessä sähköpostiosoitteeseen marja.marin@vanha.vjs.fi.

Voit kysyä tehtävistä lisää VJS:n kaupalliselta johtajalta Marja Marinilta puhelimitse pe 15.3. klo 10-12 numerosta 040 576 0621 sekä muina aikoina sähköpostitse (marja.marin@vanha.vjs.fi).

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!