Harrastamisen tuen hiljaiset taustasankarit – tutustu tukisponsoreihimme

Vantaan Jalkapalloseura myöntää kahdesti vuodessa harrastamisen tukea perheille ja harrastajille, joilla harrastamisen kustannukset uhkaavat harrastamisen jatkumisen. Harrastamisen tuelle saadaan rahoitusta avustusten, erilaisten varainhankintakampanjoiden ja tukisponsori-yritysten avulla.

Seuran Harrastamisen tukirahaston mahdollistavat meille muun muassa elintärkeät tukisponsorimme. Suurimpina tukisponsoreina ovat seuran pääyhteistyökumppanit Nike ja Stadium. Muita tukijoitamme ovat tällä hetkellä H&A Siivouspalvelu, Lauran Kaffila ja Konsulttiverkko. Näiden lisäksi Jalkapallo-Säätiö myönsi seuralle 3 000 euron ja Urlus-säätiö 20 000 euron avustuksen harrastamisen tuelle.

Seurayhteisöllä on myös merkittävä panos harrastamisen tuen mahdollistamisessa, sillä marras-joulukuussa käynnissä olevan pipo-kampanjan tuotoilla tuetaan tarkoitusta.

Pipo-kampanjasta voit lukea lisää täältä

Urlus-säätiö: ”Harrastamisella on merkitystä laajemmin yhteiskunnassa”

Urlus-säätiö ryhtyi harrastamisen tuen suurimmaksi tukijaksi tänä vuonna. Seuran toiminta ja tavoitteet vakuuttivat säätiön siitä, että tukeminen kannattaa.

– Olemme todella vaikuttuneita siitä, mitä VJS tekee harrastuspuolella. Me haluamme olla mukana lasten ja nuorten toiminnan tukemisessa sekä harrastamisen mahdollistamisessa, sanoo Urlus-säätiön toimitusjohtaja Mika Piiroinen.

Urlus-säätiön toiminta keskittyy vahvasti tukemaan vähävaraisten perheiden harrastamista. Piiroinen näkee, että VJS tavoittaa hyvin laajasti yhteisöä.

– Kun on harrastus, sillä on merkitystä yhteiskunnassa laajemminkin. Uskon, että kun lapset ja nuoret pystyvät harrastamaan, saadaan myös yhteiskunnasta parempi, Piiroinen summaa. 

Konsulttiverkko mukana poistamassa esteitä harrastamisen tieltä

Yksi tukisponsoreista, Konsulttiverkko, haluaa olla mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille hyvää ja monipuolista liikuntapohjaa.

– Vantaalaistaustaisina yrittäjinä haluamme tukea paikallista seuraa. Kaikki lähtee harrastamisen ja urheilijan tukemisesta, sanoo Konsulttiverkon toiminnanjohtaja ja yksi perustajista Jussi Järvinen.

Järvinen näkee, että monipuolinen liikkuminen ja harrastaminen antaa hyvän pohjan koko elämän mittaiselle matkalle.

– On tärkeää, että ympäröivät resurssit antavat mahdollisuuden tehdä ja harrastaa. Hienoa, että saadaan kaikki mahdolliset esteet pois ja lapsia lajin pariin, Järvinen sanoo ja jatkaa:

– Kaikkien ei tarvitse olla huippu-urheilijoita, mutta liikkumisen taito on hyvä ominaisuus. VJS on niin iso seura, että varmasti jokaiselle löytyy sopiva taso harrastaa.

Lue lisää harrastamisen tuesta täältä ja liity sinäkin tukisponsoriksi!

Seuraavan tukijakson (1.11.2023-30.5.2024) haku on käynnissä tulevaan sunnuntaihin 10.12.2023 saakka.

Täytä tukihakemus täällä

Yhteystiedot:
Janne Bruun
0400 529 036
janne.bruun@vanha.vjs.fi