Tule kokeilemaan futista maksutta – Jalkapalloharrastuksen kokeileminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Uusien juniorijoukkueiden toiminta on käynnistynyt – tervetuloa mukaan!

Kuva: Jari Mäensivu

Lapsille on tarjolla monia jalkapallon harrastusmahdollisuuksia VJS:n riveissä. Uudet aluejoukkueet U7-ikäluokassa (2017-syntyneet) tarjoavat sekä tytöille että pojille mahtavan ympäristön päästä jalkapallon pariin matalalla kynnyksellä Myyrmäessä ja Vantaankoskella.

Kokeile jalkapalloa maksutta jopa kolme viikkoa

Joulukuun ensimmäisellä täydellä viikolla on mahdollista päästä kokeilemaan jalkapalloa näihin kolmeen joukkueeseen hyvin helposti ja matalalla kynnyksellä. Ilmoittautumisen voi tehdä ja mukaan tulla heti seuraaviin treeneihin.

Jos joulukuun ensimmäisen viikon jälkeen haluaa jatkaa kokeilua, lapsi voi jatkaa suoraan yleiselle kahden viikon maksuttomalle kokeilujaksolle. Parhaimmillaan lapsi voi saada siis yhteensä kolmen viikon maksuttoman kokeilujakson!

U7/Myyrmäki

Rasmus Niemistö                   
+358 44 9255524                  
rasmus.niemisto@vanha.vjs.fi

Ma 17.00–18.00 Myyrmäki-halli (Raappavuorentie 10)
To 17.00–18.00 Myyrmäki-halli

HUOM! Myyrmäki-halli on lämmin halli, ja harjoituksissa pärjää shortseissa ja T-paidassa (verryttelyyn kannattaa varata lämpimämpää päälle).

Ilmoittaudu mukaan U7/Myyrmäen joukkueen kokeilujaksolle täällä

U7/Vantaankoski

Petteri Neuvonen                   
+358 40 5138650                   
petteri.neuvonen@vanha.vjs.fi

Tiistai 5.12. klo 18.00–19.00 Aktia areena (Martinkyläntie 1)
Torstai 7.12. klo 17.10–18.15 Aktia areena

HUOM! Aktia Areena on kylmä halli, lämpötila on kuitenkin plussan puolella pääosin. Huomioithan tämän varustuksessa. Suosittelemme pukeutumaan lämpimästi ja varaamaan harjoituksiin päälle takin, pipon ja hanskat.

Ilmoittaudu mukaan U7/Vantaankosken joukkueen kokeilujaksolle täällä

Uusia kokemuksia, kavereita ja onnistumisia sekä haasteita

VJS-aluejoukkueet toimivat VJS-metodin mukaisesti ja ammattivalmentajien ohjauksessa. Toiminta on laadukkaasti suunniteltu ja tähtää siihen, että pelaajat pääsevät harjoitustapahtumissa olemaan aktiivisesti mukana ja toimimaan samantasoisten pelaajien kanssa. Näin saadaan aikaiseksi onnistumisia sekä riittävän määrän haastetta. Kantava ajatus on, että uudet pelaajat saadaan rakastumaan lajiin, kehittymään kohti omaa huippuaan sekä joukkueessa jo olevat pelaajat entistä paremmiksi.

Toivotamme jokaisen uuden pelaajan tervetulleeksi tutustumaan toimintaamme ja sitä kautta liittymään jalkapalloperheeseemme!