Valmennuspäällikkö Topi Leinonen uusien haasteiden pariin

Seurassamme syksystä 2021 alkaen lapsiurheiluvaihe 1:n valmennuspäällikkönä toiminut Topi Leinonen siirtyy elokuun alusta uusien haasteiden pariin. Leinonen jatkaa vielä elokuun ajan valmennusvastuissaan seuramme joukkueissa.

Leinosen jättäessä seuran ottaa hänen valmennuspäällikön tehtävänsä loppukauden ajaksi vastuulleen Lapsiurheiluvaihe 2:n valmennuspäällikkönä samaan aikaan jatkava Petteri Neuvonen.

Leinosen valmennusvastuut organisoidaan uudelleen elokuun aikana, minkä ajan hän jatkaa vielä valmennustehtävissään.

Haluamme kiittää Topia seuran nuorimpien ikäluokkien, kouluyhteistyön ja tuoreimpana VJS Futisliigan ja valmentaja-akatemian eteen tekemästä upeasta työstä. Hänen panoksensa ja sitoutumisensa on ollut esimerkillistä ja kaikin puolin kiitettävää. Toivotamme Topille onnistumisia ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!, toiminnanjohtaja Janne Bruun kiittelee.

Myös Topi haluaa kiittää kaikkia, joiden parissa hän pääsi toimimaan menneiden kausien aikana.

Haluan kiittää teitä kaikkia tässä vaiheessa. Vanhemmat, kiitos arvokkaasta kannustamisesta ja tuestanne joukkueidemme eteen. Toimihenkilöt, kiitos panoksestanne pelaajien hyväksi. Teidän arvokas apunne on ollut korvaamatonta. Pelaajat, kiitos teille sitoutumisestanne ja innostuksestanne jokaisessa harjoituksessa ja pelissä. Olen ylpeä saadessani olla osa matkaanne, Topi toteaa.

Seuran joukkue- ja ikävaiherakenteen uudistuessa ensi kaudelle, tullaan myös seuran organisaatiota uudistamaan ensi kaudeksi, mikä koskee osittain myös valmennuspäälliköiden toimenkuvia.

Tulemme kertomaan ensi kauden toimenkuvista tarkemmin, kun julkaisemme organisaatiomuutokset elokuun alkupuolella.

Topi Leinonen toimi seuran valmennuspäällikkönä syksystä 2021 alkaen.