VJS:n syyskokouksen päätöksiä – Kaj Björkqvist jatkaa puheenjohtajana

Vantaan Jalkapalloseura ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin tiistaina 26.10.2021.

Kokouksessa valittiin seuran hallitus, vahvistettiin seuran toimintasuunnitelma sekä talousarvio, ja päätettiin muista sääntömääräisistä asioista.

Hallituksen valinnan lisäksi kokouksessa hyväksyttiin seuran uusi strategia ja sen myötä myös tulevan kauden toiminta- ja taloussuunnitelman sekä seuran jäsenmaksut. Seuran jäsenmaksu on 60 euroa, kannatusjäsenmaksu säilyy ennallaan ollen 30 euroa / vuosi.

Seuran hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kaj-Erik Björkqvist, joka on kantanut puheenjohtajan viittaa jo syksystä 2012.

Björkqvistin lisäksi hallituksen erovuoroissa olleet Annika Nyman-Paajanen, Jaakko Niinistö ja Mikko Koivisto jatkavat hallituksessa, kuten myös vuonna 2020 kaksivuotiskaudelle valitut Jari Mäensivu, Pekka Penttala ja Juha Kaitera.

Järjestäytymiskokouksessaan uusi hallitus valitsi Kaiteran jatkamaan varapuheenjohtajan tehtävissä. Hallitus päätti myös vahvistaa edustusjoukkuetoiminnon eriyttämisen sekä niiden kilpailutoiminnon siirtämisen uudelle, edustusjoukkuetoimintoa hallinnoivalle VJS Vantaa Oy:lle.

Edustusjoukkuetoiminnon eriyttämisestä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Lisätietoja:

Kim Ekroos
Toiminnanjohtaja
040 733 6481
kim.ekroos ( a ) vjs.fi