Petri Hyrkkänen VJS:n huippu-urheiluvaiheeseen

VJS:n huippu-urheiluvaiheen uusin päätoiminen valmentaja tulee Helsingistä, kun Petri Hyrkkänen (UEFA A) siirtyy HJK:n organisaatiosta Länsi-Vantaan ylpeyden riveihin. Hyrkkänen tulee vastaamaan PU17/1-joukkueen valmennuksesta sekä toimimaan miesten edustusjoukkueen valmennustiimissä. Lisäksi hän tulee olemaan mukana myös aamuvalmennustiimissä.

– On hienoa saada Petri riveihimme. Hän tuo mukanaan paitsi oman osaamisensa, myös kokemuksen erilaisista ympäristöistä. Petri tuo mukanaan myös näkemystä Suomen huipputason valmennusorganisaatiosta, ja siitä on meille varmasti hyötyä, kun lähdemme huippuvaihettamme kehittämään eteenpäin. Tavoitteemme ovat kunnianhimoisia, ja ne vaativat kunnianhimoisia tekijöitä. Petri sopiikin ahkerana ja suunnitelmallisena valmentajan varmasti erinomaisesti yhteisöömme, jossa hän pääseekin heti tiukasti töihin kiinni. Olemme todella tyytyväisiä, että saimme hänet VJS:aan, urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm toteaa.

Heti marraskuun alussa VJS:ssa työnsä aloittava Hyrkkänen on niin ikään tyytyväinen ja odottaa aloitusta malttamattomana.

– Kunhan kauden viimeinen rypistys saadaan pakettiin, haluan heittäytyä täysillä mukaan uuteen haasteeseen. B-poikien SM-tason sekä miesten edustuksen joukkueympäristöt ovat kiehtovia ja odotankin innolla yhteistyötä valmennustiimien ja seuran toimijoiden kanssa.

VJS on menossa vahvasti eteenpäin ja seuran uusi strategia vaikuttaa vahvalta. Koen omaavani pelistä ja kehittymisestä hyvin kokonaisvaltaisen näkemyksen, joten minulla on varmasti huippu-urheiluvaiheeseen paljon annettavaa. Saamme varmasti rakennettua pelaajille todella laadukkaan prosessin, jossa pelaajat voivat kehittyä kohti omaa huippuaan. Olosuhteet ja ammattilaisista koostuvat valmennustiimit luovat vankan pohjan kehitykselle. Hienoa olla mukana tässä kehityksessä!

VJS-perhe toivottaa Petrin lämpimästi tervetulleeksi osaksi #jalkapalloyhteisösinulle!