Ennakkoilmoittautuminen auki kevään Futistiimeihin!

Lasten sisäliikunnan avaamisen myötä meidän on mahdollista jälleen käynnistää Futistiimit! Futistiimien loppukevään hinta on 60€ ja luonnollisesti ennakkoilmoittautuminen ei maksa. Ennakkoilmoittautumisen myötä voimme olla teihin yhteydessä ja keskustella sopivasta ryhmästä kanssannne. Ryhmän muodustuttua sen tulee olla vakio eli ryhmässä ei voi tapahtua muutoksia.

Perhefutista emme pääse valitettavasti aloittamaan vielä, sillä se katsotaan aikuisten harrasteliikunnaksi ja on tästä syystä kiellossa. Perhefutislaisten on mahdollista tulla mukaan Futistiimiin jos vanhempi uskoo lapsen pärjäävän ilman vanhempaa harjoituksen ajan.

Ensi viikolla avaamme Martinlaakson Kivimäen koululla klo 17:00-17:45 ryhmän sekä Pähkinärinteessä Pähkinärinteen koulun klo 18:00-18:45 ryhmän. Paikkoja on vielä muutamia jäljellä!

Seurafoorumilla Vantaan kaupunki perusteli avaamista lasten oikeudella päästä liikkumaan ja haluamme olla vastuullinen toimia. Tästä syystä teemme järjestelyitä ja ohjeistuksiamme maltilla. 

Uudenmaan koronakoordinaatioryhmän linjaukset lasten ja nuorten harrastustoiminnan avaamisesta löytyvät Vantaan kaupungin uutisista

Tervetuloa mukaan Tuu pelaa sivumme kautta!