VJS mukana e-jalkapallon Suomen Cupissa

VJS ottaa uuden askeleen uudelle alueelle, kun e-jalkapallon Suomen Cup pyörähtää käyntiin.

Kilpailussa on mukana viisi eVJS-joukkuetta, joissa pelaa niin nykyisiä kuin entisiäkin VJS-pelaajia – kuin myös seuran ulkopuolisiakin pelaajia, jotka pukevat päälleen uunituoreella eVJS-logolla varustetut pelipaidat. Nimekkäimpiä ulkopuolisia ovat HAVU Gamingin-ammattilaiset Hannes ”Hansulinho” Kettunen, Ilmari ”Puantso” Lehkonen ja Wille ”willekunq” Juntunen, jotka vaihtavat ainakin hetkeksi päälajinsa NHL:n e-futikseen edustaen turnauksessa eVJS Mustaa.

Muut joukkueemme ovat eVJS Punainen, jossa pelaavat Esko ”apostoll” Yli-Kesäniemi ja Laith ”L_FMBI” Azar al Aboodi, eVJS Punavalkoinen, jonka muodostavat Nico ”SuomenTuominen” Tuominen ja Khaalid ”targaryen-4” Mahmoud, eVJS Keltainen, jonka riveissä seuraa edustavat Dylan ”Ancient_Killer—” Hayes ja Matias ”Danoino1” Inoranta sekä eVJS Valkoinen, josta löytyvät Adel ”adel1022” Jrad ja Borry ”BabyfaceBorry” Sabally.

eVJS Mustan kippari Hannes Kettunen on entinen VJS-juniori , jonka myötä HAVU-kolmikko lähti edustamaan tämän kasvattajaseuraa.
– Futis on ollut pitkään mukana ja lähellä sydäntä. Hauskaa katsoa miten pitkälle tässä kilpailussa päästään, summaa Kettunen tuntojaan.

VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos on tyytyväinen, että seura on uudessa kilpailussa mukana useammalla jengillä.
– Hienoa avata uusia ovia ja katsoa samalla, miten joukkueemme Cupissa menestyvät. E-urheilu kasvaa huimaa vauhtia ja on hyvä tarkastella, miten myös me voisimme olla osana tätä kehitystä. Liitto tarjosi siihen nyt matalan kynnyksen mahdollisuuden, joten loistavaa, että saimme kasaan hienon kattauksen. On myös mahtavaa, että mukaan lähti niin nykyisiä kuin jo VJS-uransa lopettaneita pelaajia. Mielenkiinnolla odotan tulevaa, Ekroos päättää.

Lue lisää e-jalkapallon Suomen Cupista löydät Palloliiton sivuilta.