Pelinohjaajakoulutus 6.2.2019

VJS järjestää yhteistyössä Espoon erotuomarikerhon kanssa pelinohjaajakoulutuksen VJS:n pelaajille ke 6.2.2019 klo 17:00 alkaen Myyrmäki-hallin luentotilassa. Koulutus kestää arviolta noin 4 tuntia ja on tarkoitettu v. 2006-syntyneille ja sitä vanhemmille pelaajille, jotka eivät ole vielä käyneet pelinohjaajakoulutusta. Ilmoittaudu mukaan!

Koulutuksesta saat hyvät valmiudet toimia pelinohjaajana aluksi nuorimpien junioreiden peleissä ja kokemuksen kasvaessa myös vähän vanhempien junioreiden peleissä. Pelinohjaajakoulutus on ensimmäinen askel, jos haluat tulevaisuudessa osallistua erotuomarikoulutukseen. Pelinohjaajan tehtävät antavat myös omaan pelaamiseen paljon uutta näkemystä. Pelinohjaajana opit ottamaan vastuuta, tekemään ratkaisuja ja saat hyödyllistä kokemusta. Se on myös mukava tapa tienata hieman taskurahaa. Kurssi on VJS:n pelaajille maksuton. VJS järjestää pelinohjaajakoulutuksen käyneille nuorille mahdollisuuden toimia pelinohjaajana seuran turnauksissa ja joukkueiden omissa pelitapahtumissa.

Ota mukaan omat muistiinpanovälineet (paperia/pikkuvihko ja kynä). Voit varautua jo tuleviin pelinohjaustehtäviin hankkimalla oman erotuomarinpillin, joita saat mm. urheiluvälinekaupoista.

Koulutukseen mahtuu rajattu määrä osallistujia. Ilmoittaudu pelinohjaajakoulutukseen alla olevan linkin kautta:

Ilmoittautuminen pelinohjaajakoulutukseen

Jalkapallosääntöihin voit halutessasi tutustua etukäteen jo tästä.

Kouluttajana toimii erotuomari ja pelinohjaajakouluttaja Joni Taipale

Mikäli tarvitset lisätietoa, otathan yhteyttä!

Velimatti Helasterä
050 411 4009
velimatti.helastera(a)vjs.fi