T18 SM-karsintasarjan ottelut käynnistyivät viikonloppuna

Lauantaina käynnistyi kauden 2018 T18 SM-karsintasarja. VJS/TiPS YJ-joukkue kohtasi hyvällä sykkeellä ensimmäisen vastustajansa HJK:n Korson Legirus Areenalla, mutta joutui kiivastahtisen pelin jälkeen taipumaan 0-2 tappiotulokseen. Seuraava ottelu pelataan lauantaina 10.2.2018, jolloin YJ-joukkueemme kohtaa PKKU:n.

SM-karsintasarja pelataan kahdessa 8 joukkueen lohkossa. Molemmista lohkoista neljä parasta jatkavat SM-sarjaan. Lohkojen 5. sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisen lohkon 6. sijoittuneet, ja näiden otteluiden voittajat jatkavat SM-sarjaan ja häviäjät Ykköseen. Karsintasarjassa lohkojen 7. ja 8. sijoittuneet jatkavat Ykkösessä.

Seuraava ottelu:

la 10.2.2018 klo 13:00 PKKU – VJS/TiPS YJ (pelipaikka: Kerava, Kalevan urheilupuisto)

Helmikuussa siis kaikki YJ-joukkueen kannattajat nokka kohti Keravaa ja paikan päälle kannustamaan VJS/TiPS YJ-joukkue voittoon!

Otteluohjelma