VJS P05/1 Helsinki cup: B12-sarjan voitto ja Tasavallan Presidentiltä kannustus-stipendi

Kesän kääntyessä elokuuksi on hyvä hetki palata vielä heinäkuisen Helsinki Cupin saavutuksiin. VJS P05/1-joukkue otti turnauksesta kaiken, mitä saatavissa oli: häikäisevä voitto B12-sarjasta ja lisäksi joukkueen kannustusryhmälle Kannustus-stipendi itseltään Tasavallan Presidentiltä.Helsinki Cupin voitto B12-sarjassa jää varmasti mieleen VJS:n P05/1-joukkueelle. Tiukan heinäkuun alun Vantaa Cupin jälkeen joukkue siirtyi seuraavaksi viikoksi Helsingin puolelle ja eteni Helsinki Cup turnauksessa junan lailla kohti loppuhuipennusta. Finaaliottelukin käytiin kahden naapurikaupungin joukkueen välillä VJS-HJK.

B12-sarjan voiton lisäksi joukkueen kannustusryhmän hyvä meininki huomattiin  ja kannustusryhmä sai Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön allekirjoituksin varustetun Kannustus-stipendin.

 

Onnittelut vielä kerran koko joukkueelle, sen taustoille sekä erinomaiselle kannustusryhmälle!

Tasavallan Presidentin allekirjoittama Kannustus-stipendi