VJS TAVOITTELEE KUPLAHALLIA

hallikuvaVJS:n hallitus on päättänyt esittää VJS:n syyskokoukselle (13.10.) täysimittaisen kuplahallin rakennuttamista VJS-kentälle parantamaan VJS-joukkueiden harjoitus- ja peliolosuhteita talvikaudella. Tavoiteaikataulu on, että halli nousee VJS-kentälle alkusyksyn 2015 aikana ja on harjoitus- ja pelikäytössä lokakuun 2015 alusta saakka.

Olemme viime vuosien aikana kehittyneet kaikilla mittareillamme. Olosuhderesurssien kasvattaminen on yksi tulevaisuuden menestystekijöitämme ja siksi on ryhdyttävä toimiin, kommentoi VJS:n puheenjohtaja Kaj Björkqvist

Kuplahallihanke on keskeinen osa VJS:n olosuhdestrategiaa, joka perustuu VJS:n kasvaneeseen jäsenmäärään, vähentyneisiin sisäharjoitusolosuhteisiin talvikaudella, jäsenistöltä tulleeseen palautteeseen talviharjoitteluolosuhteista sekä VJS:n urheilutoiminnan ja jalkapalloliikunnan kehittämissuunnitelmiin.

Onnistuminen vaatii vielä hartiavoimin töitä, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että rahoitukseen ja rakennuslupiin liittyvät yksityiskohdat ovat ratkaistavissa hyvällä yhteistyöllä eri tahojen kanssa, kertoo hanketta vetävä VJS:n toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne

Kuplahallin rakennuttaa VJS ry:n 100% omistama VJS-kenttä Oy. Mikäli hanke hyväksytään VJS:n syyskokouksessa valitaan rakennuttaja marraskuun aikana ja tarvittava rahoitus pyritään keräämään vuoden 2014 loppuun mennessä.

Hallihankkeen lisäksi seura etsii sijoituspaikkaa VJS-kentän nykyiselle matolle. Toimivan sijoituspaikan löytyessä VJS saisi määrällisesti lisää kustannustehokasta harjoitus- ja pelitilaa.

Lisätietoja hallihankkeesta:

Veli-Matti Yli-Rinne
Toiminnanjohtaja
p. 0505513141
@. veli-matti.yli-rinne@vanha.vjs.fi