Yksilön kehitys -ohjelman pelaajat leireilivät VJS-kentällä

20140910_144214Keskiviikkona 10.9.2014 Yksilön kehitys -ohjelman pelaajat pitivät harjoituspäivän. VJS -kentällä järjestetty päivä sisälsi kaksi harjoitustapahtumaa. 

Wikströmin johdolla

Harjoituksissa oli 17 tyttö – ja poikapelaajaa. Harjoituspäivän suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Stefan Wikström.  Lisäksi harjoitustapahtumissa valmentajina olivat VJS:n päätoiminen valmentaja Sebastian Söderholm ja urheilutoimenjohtaja Jukka Koivurinta.

Aiheena 1v1-pelaaminen

VJS -kentällä järjestetyn kotileiripäivän teemana oli 1v1-pelaaminen hyökkäys- ja puolustussuuntaan. Harjoituksissa käytiin läpi yksityiskohtaisesti pelaajien toimintaa 1v1-tilanteissa pelipaikkakohtaisesti. Lisäksi keskityttiin potkutekniikan harjoitteluun.

Yksilön kehitys -ohjelma keskittyy talentteihin

Yksilönkehitysohjelman tavoitteena kaudella 2014 on ollut mahdollistaa yksilöllistä laadukasta lisäharjoittelua seuramme lahjakkaimmille ja potentiaalisimmille pelaajille. Lisäharjoittelun tarjoamisessa on otettu huomioon pelaajan oma aktiivisuus ja mahdollisuudet harjoitella aamuisin ja iltapäivisin. Lisäksi pelaajan oman joukkueen harjoitus – ja otteluohjelma on otettu huomioon kokonaisharjoittelun suunnittelussa.

Faktanurkka:

  • Yksilönkehitysohjelmaan on kuulunut kaudella 2014 24 pelaajaa pojat 16 (97-02) tytöt 8 (00-02)
  • Kauden 2014 yksilönkehitysohjelma alkoi 1.1.2014 ja päättyy 31.10.2014.
  • Kaksi kotileiriä VJS -kentällä 6.5 ja 10.9
  • Leiri Pajulahdessa 28-29.7
  • Yksilöllistä aamu – ja Iltapäiväharjoittelua
  • Pelaajilla on ollut oma yhteyshenkilö ja vanhempia on tiedotettu säännöllisesti yksilönkehitysohjelman tapahtumista.