[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]Valokuvaus- ja videointilupa\n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”5″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”6″ ][cs_element_row _id=”7″ ][cs_element_column _id=”8″ ][x_recent_posts type=”post” count=”2″ offset=”” category=”mainos” orientation=”horizontal” no_sticky=”true” no_image=”false” fade=”false”][cs_element_text _id=”10″ ][cs_content_seo]Hyväksymällä Vantaan Jalkapalloseura ry:n (VJS) valokuvaus- ja videointiluvan jäsen luovuttaa Vantaan Jalkapalloseura ry:lle oikeuden käyttää ja julkaista hänestä otettuja valokuvia ja videoita ilman korvausta nyt ja tulevaisuudessa. Kuvia ja videoita käytetään VJS:n arvojen ja periaatteiden mukaisesti.

VJS voi käyttää valokuvia ja videoita nettisivuillaan, sosiaalisen median kanavissaan sekä muissa mahdollisissa digitaalisissa tai painetuissa viestintä- ja markkinointimateriaaleissaan.

Tapahtumien valo- ja videokuvaus

Huomioithan, että tapahtumissamme kuvataan sekä valokuvia että videokuvaa. Vantaan Jalkapalloseuralla on täysi käyttö- ja julkaisuoikeus omissa tapahtumissaan (esim. Vantaa Cup, pelitapahtumat) otetuille kuville ja videoille.
\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]