[cs_content][cs_element_section _id=”1″ ][cs_element_row _id=”2″ ][cs_element_column _id=”3″ ][cs_element_headline _id=”4″ ][cs_content_seo]PERHEFUTIS JA FUTISTIIMIT \n\n[/cs_content_seo][cs_element_gap _id=”5″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”6″ ][cs_element_row _id=”7″ ][cs_element_column _id=”8″ ][cs_element_image _id=”9″ ][/cs_element_column][cs_element_column _id=”10″ ][cs_element_text _id=”11″ ][cs_content_seo]Jalkapalloa jokaiselle
VJS tarjoaa myös perheille ja perheen pienimmille mahdollisuuden pelata laadukkaasti liikkumisen ilosta! Perhefutis ja Futistiimit tarjoavat mukavan, matalan kynnyksen väylän tulla tutustumaan kuningaslajiin parhaassa seurassa!
Tältä sivulta löydät Perhefutiksen ja Futistiimien tarkemmat esittelyt ja yhteystiedot.\n\n[/cs_content_seo][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”12″ ][cs_element_row _id=”13″ ][cs_element_column _id=”14″ ][cs_element_gap _id=”15″ ][cs_element_gap _id=”16″ ][cs_element_line _id=”17″ ][cs_element_line _id=”18″ ][x_tab_nav type=”three-up” float=”top”][x_tab_nav_item title=”VJS PERHEFUTIS” active=”true”][x_tab_nav_item title=”AKTIA-FUTISTIIMIT” active=”false”][x_tab_nav_item title=”SUPERJENGI” active=”false”][/x_tab_nav][x_tabs][x_tab active=”true” ]

VJS Perhefutis 2018-2019-syntyneille

VJS Perhefutis on perheen pienempien (3-4-vuotiaiden lasten) ja heidän vanhempiensa viikoittainen liikuntatapahtuma, jossa yhdessä touhuten innostutaan maagisen pallon avulla liikunnasta. Vuonna 2022 VJS Perhefutis on tarkoitettu v. 2018-2019-syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. VJS Perhefutikseen voi osallistua yhden aikuisen kanssa enintään 2 lasta (sisarukset). Osallistujamaksu on lapsikohtainen.

VJS Perhefutiksessa:
  • Tutustutaan ohjattuun liikuntaan turvallisesti yhdessä oman vanhemman kanssa.
  • Vanhemman tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja
  • Kerhossa opitut taidot innostavat liikkumaan kotioloissa
  • Saadaan innostava yhteinen hetki lapsen kanssa, jossa tekemisen suunnittelee kerhon ohjaaja
  • Katso harjoitusajat ja -paikat ja hoida ilmoittautumien kuntoon täällä

LIIKUNTAAN RAKASTUMINEN TARVITSEE INNOSTAVAN YMPÄRISTÖN, JOSSA UUSIEN TAITOJEN OPPIMINEN KÄY LEIKITEN!

Maksut

VJS Perhefutis maksu xxx
Hintaan sisälyy:
Ohjaus
Olosuhde
Pelipassi

Hintaan ei sisälly vakuutusta!

VJS Perhefutiksessa voi käydä kokeilemassa ensimmäisen kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen maksu tulee maksaa, tai paikka peruuttaa kirjallisesti ennen 2. harjoituskertaa. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen vjs[at]vjs.fi  (ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä!).

Peruuttamattomat paikat tai vasta peruutusajan jälkeen peruutetut paikat ovat maksullisia.
Peruuttamattomat paikat ovat maksullisia

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Anna Niemelä
anna.niemela[at]vjs.fi

[/x_tab][x_tab active=”false” ]

AKTIA Futistiimi 4-5-vuotiaat

Pallo – se on pyöreä!

Futistiimissä lapset harjoittelevat leikinomaisesti ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Kerran viikossa kokoontuvissa ryhmissä lapset tutustuvat palloon välineenä, harjoittelevat sen käsittelyä ja opettelevat toimintaa ryhmässä.

Maksut

Futistiimissä voi käydä kokeilemassa ensimmäisen kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen maksu tulee maksaa, tai paikka peruuttaa kirjallisesti ennen 2. harjoituskertaa.

Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen vjs[at]vjs.fi  (ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä!).

Peruuttamattomat paikat tai vasta peruutusajan jälkeen peruutetut paikat ovat maksullisia. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi infokirjeen ennen ensimmäisten harjoitusten alkua. Jos jäät varapaikalle, otamme sinuun pian yhteyttä varapaikan ja/tai vaihtoehtoisen paikan tarjoamiseksi.

Futistiimin jäsenet ovat Vantaan Jalkapalloseuran jäseniä ja vakuutettuja VJS:n puolesta.

Kaikki Futistiimiryhmät on tarkoitettu sekä tytöille että pojille.

Lisätietoja:
Anna Niemelä
anna.niemela[at]vjs.fi

[/x_tab][x_tab active=”false” ]

VJS:n SuperJengi on erityistä tukea tarvitsevien lasten oma joukkue.

Mukaan ovat tervetulleita tytöt ja pojat ikähaitarilla 9-16v. Harjoituksissa on mukana VJS:n ohjaaja ja lapsilla on lisäksi oma vanhempi/huoltaja/muu aikuinen apunaan. 

Hinnat:

  • Toimintamaksu 35 €/kk
  • VJS-jäsenmaksu 60 € (vuosi 2022)
  • SPL:n pelipassi 9 € (sisältyy toimintamaksuun)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

SuperJengin sivuilta

Lisätietoja:
Anna Niemelä
anna.niemela[at]vjs.fi

[/x_tab][/x_tabs][cs_element_gap _id=”23″ ][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]

Mountain View

JALKAPALLOYHTEISÖ SINULLE.
Copyright Vantaan Jalkapalloseura 2019