Anna Niemelä siirtyy uusien haasteiden pariin

Jalkapalloyhteisössämme syksystä 2020 lähtien kokoaikaisesti työskennellyt Anna Niemelä siirtyy huhtikuun alusta lähtien uusien haasteiden pariin ja hänen työsuhteensa seurassamme päättyy. Niemelä työskenteli viimeiset kuukaudet organisaatiouudistuksen jälkeen tapahtumapäällikkönä ja sitä ennen työsuhteensa alusta lähtien liikuntapalvelupäällikkönä.

– Haluamme kiittää Annaa hänen sitoutuneesta työstään seuramme hyväksi ja toivottaa hänelle mitä parasta ja valoisinta tulevaisuutta uusissa haasteissaan, toiminnanjohtaja Janne Bruun toivottaa.

Niemelän tehtävien uudelleenorganisoinnista päätetään tarkemmin lähiaikoina, mutta tapahtumien toteutusta on jatkossa tarkoitus toteuttaa projektiluontoisemmin.

– Harkitsemme erilaisia vaihtoehtoja, mutta nyt viime aikoina olemme mm. Talvi Vantaa Cup -turnaukset toteuttaneet osa-aikaisesti projektipäällikkövetoisesti, mikä on ainakin toistaiseksi osoittautunut toimivaksi. Harkitsemme kuitenkin tehtävät muutokset ja päätökset tarkasti kokonaisuus huomioiden, Bruun avaa.

Niemelä käyttää viimeiset työpäivänsä vuosilomiensa käyttöön ja hänen vastuut jakavat toistaiseksi kaupallinen johtaja Marja Marin, projektipäällikkö Tiina Ahla sekä toiminnanjohtaja Janne Bruun.