U17-poikien EM-jatkokarsinnat Myyrmäen jalkapallostadionille maaliskuussa

Myyrmäen jalkapallostadion toimii U17-poikien EM-jatkokarsintojen päänäyttämönä maaliskuussa 20.-26.3.2024. Palloliiton ja VJS:n yhteistyönä järjestämässä jatkokarsinnassa Suomi kohtaa Belgian, Italian ja Hollannin.

Kuva: SPL / Kalevi Hämäläinen

Palloliitto julkaisi torstaina 18.1. tiedotteen, jossa kerrottiin U17-poikien (2007 ja myöhemmin syntyneet) EM-jatkokarsinnan otteluohjelma. Suomen isännöimä, huippumaita kuhiseva jatkokarsinta saapuu MUP stadionille, jossa pelataan viisi jatkokarsintojen kuudesta ottelusta.

Jatkokarsintaottelut järjestetään Palloliiton ja VJS:n yhteistyönä, joka on jo aiemmin osoittautunut toimivaksi yhdistelmäksi. VJS hoitaa järjestelyitä osaltaan tarjoamalla otteluille puitteet ja tilat sekä järjestämällä otteluihin vapaaehtoistoimijoita ja kioskimyynnin. Aktiivisesta ja osaavasta talkoo- ja vapaaehtoistoiminnastaan tunnettu VJS-yhteisö pääsee jälleen osaksi hienoa jalkapallotapahtumaa.

Joukkueen päävalmentaja Erkka V. Lehtola kommentoi Palloliiton julkaisemassa tiedotteessa, että tulevassa jatkokarsinnassa myös yleisöllä on iso rooli pelien tunnelmassa. Hän toivoo, että joukkue saa Vantaalla yleisön täyden tuen.

– Karsinnat ovat meille mahtava mahdollisuus, ja samalla se on yleisölle hieno mahdollisuus nähdä tulevia huippupelaajia, Lehtola sanoo tiedotteessa.

Myös joukkueen kapteeni Matias Siltanen nostaa yleisön merkityksen peleissä esille.

– Yleisö nostattaa fiilistä kentällä. Toivottavasti mahdollisimman moni kannattaja pääsee paikalle karsintoihin ja pitää katsomossa kovaa ääntä.

EM-jatkokarsintojen otteluohjelma:

20.3. klo 13:00 Hollanti – Italia, Myyrmäen jalkapallostadion (Vantaa)
20.3. klo 18:30 Suomi – Belgia, Myyrmäen jalkapallostadion

23.3. klo 13:00 Belgia – Italia, Myyrmäen jalkapallostadion
23.3. klo 18:30 Hollanti – Suomi, Myyrmäen jalkapallostadion

26.3. klo 13:00 Italia – Suomi, Myyrmäen jalkapallostadion
26.3. klo 13:00 Belgia – Hollanti, Mustapekka Areena (Helsinki)

Lue Palloliiton koko tiedote täältä