Uusi joukkue 2015-2016-syntyneille tytöille

Perustamme marraskuussa uuden joukkueen 2015-2016-syntyneille tytöille ja nyt on oikea aika lähteä kokeilemaan, olisiko futis VJS:ssa juuri sinun lastasi varten.

Uusi joukkue aloittaa toimintansa harjoituksilla keskiviikkona 1.11. klo 18:00-19:00 seuran omassa hallissa Aktia Areenalla (Martinkyläntie 1).

Joukkueen valmentajana toimii useamman vuoden ajan tyttöjoukkueita seurassamme valmentanut Lotta Helasterä.

Toivotamme kaikki futiksesta kiinnostuneet tytöt mukaan uuden joukkueen toimintaan!

Toimintaan voi ilmoittautua täyttämällä lomakkeen ja saapumalla seuraaviin harjoituksiin.

Voit kysyä lisätietoja toiminnasta myös joukkueen valmentajalta:

Lotta Helasterä; puh. 044 099 0409

Joukkueen harjoitusajat

Keskiviikkoisin klo 18:00-19:00
Sunnuntaisin klo 12:30-13:30

Harjoitukset seuran omassa hallissa Aktia Areenalla (Martinkyläntie 1). Hallin lämpötila riippuu ulkolämpötilasta, mutta on aina vähintään 3 lämpöastetta.

Varustuksena liikunnallinen varustus, kokeilemaan voi tulla lenkkareilla. Oma juomapullo ja koon 3 pallo mukaan.

Tietoa uudelle harrastajalle

Uuden kauden alkaessa sitoumuksettomuus on voimassa joukkueen vanhempaininfoon saakka, mikä järjestetään marraskuun puolen välin tienoilla.

Kokeilemaan ilmoittautuminen vaatii seuran myClub-jäsenhallintajärjestelmään kirjautumisen. Mikäli pelaaja ei jatka toiminnassa, poistamme pelaajan tiedot tietosuojasäännöstemme mukaisesti.

Seuramme jäsen- ja toimintaehdoissa kerromme jokaista harrastajaa koskevista tärkeistä käytännön asioista ja kuvaamme seuramme toimintaperiaatteita myös verkkosivuillamme.

Harrastamisen tukirahastomme tukee harrastajia, joille harrastamisen kustannukset uhkaavat harrastamisen aloittamista tai jatkumista.

Tervetuloa mukaan Jalkapalloyhteisöön Sinulle!