Kesäkausi huipentuu – Vantaa Cup ja kovat panokset junioreissa

Kesä-heinäkuun taite huipentaa tähän saakka mallikkaan VJS-kevätkauden. Viime viikko toi mukanaan isot onnistumiset sekä B-pojissa että miesten Suomen Cupissa ja samaa hakevat myös PU12/Punainen ja PU20/1 tulevissa otteluissaan. Kuukauden taite huipentaa myös Vantaa Cup -kokonaisuuden, kun PU9-PU13 mittelevät omissa turnauksissaan Vantaan kentillä.

Viime viikolla uutisoitu kovien panosten viikot toivat neljästä huipputärkeästä mittelöstä jo ensimmäiset kaksi onnistumista, kun juhannusaatonaattona ensin PU17/1 varmisti 2-0 (1-0) voitollaan paikan syksyn SM-sarjaan ja miehet lakaisivat altaan Suomen Cupissa jo kolmannen Kakkosessa pelaavan joukkueen 2-1 (1-0) voitolla raumalaisista Pallo-Iiroista.

Miesten voitto oli muutoinkin seurallemme nappionnistuminen, sillä se toi myös uuden seuran yleisöennätyksen (1578) sekä seurahistorian ensimmäisen euroturnauspaikan ensi vuoden UEFA Region’s Cupiin.

PU12/Punainen ja PU20/1 tärkeissä otteluissa

PU12/Punainen pelasi vahvasti kevätkierroksen loppuvaiheen ja sijoittui karsintalohkossa neljänneksi, minkä myötä osallistuvat Liiga Etelän kaksiosaiseen karsintaotteluun FC Interiä vastaan.

Karsinnat pelataan kaksiosaisena, joista kotiottelu pelataan keskiviikkona 28.6. klo 19:15 Myyrmäen jalkapallostadionilla. Toinen osaottelu pelataan Turussa sunnuntaina 2.7.

Seuran toisesta SM-sarjapaikasta syksyksi pelaa PU20/1, joka kohtaa yksiosaisessa jatkokarsintaottelussa Maskun Palloseuran lauantaina 1.7. Vapaalan nurmella klo 13:00 alkaen.

– Meidän erinomaiset valmennustiimimme paiskivat kovasti töitä laadukkaan arjen eteen ja kun pääsemme toimimaan ympärivuotisesti hyvissä olosuhteissa, niin kehittyminen ja sitä kautta menestyminen ei tule yllätyksenä, urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm taustoittaa menestyksen tekijöitä.

Vantaa Cup huipentuu tulevana viikonloppuna

Kahden onnistuneen TalviVantaa Cupin ja ennätyssuuren 5vs5 Vantaa Cup turnauksen jälkeen Vantaa Cup -kevät huipentuu neljänteen turnaukseen, jossa Myyrmäen, Tikkurilan ja Kartanonkosken kentillä mittelevät PU9-PU13-ikäluokat.

Mukana turnauksessa on myös useampi ulkomainen joukkue Baltian suunnalta, mikä tuo oman mielenkiintoisen lisämausteensa turnaukseen.

Otteluohjelmaa ja tulospalvelua voit seurata Torneopal-palvelussa.

Tapahtumapaikoilla on jännittävien ja kovatasoisten otteluiden lisäksi tarjolla seuramme kioskipalvelut, jotka palvelevat tapahtumakävijöitä kullakin turnauspaikalla.