KUTSU: VJS:n vuosikokous 27.2.

Vantaan Jalkapalloseurassa yhdistyksen päätösvaltaa käyttävät yhdistyksen kokoukset. Yhdistys pitää vuosittain kaksi (2) varsinaista kokousta, vuosikokouksen tammi-helmikuussa ja syyskokouksen syys-lokakuussa. Seuran vuosikokous järjestetään maanantaina 27.2. klo 17:30 alkaen Myyrmäen jalkapallostadionin klubitilassa.

Vantaan Jalkapalloseura ry:n hallitus käsitteli kokouksessaan 16.2.2023 kauden 2021-2022 tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen ja päätti kutsua koolle sääntömääräisen vuosikokouksen.

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään Myyrmäen jalkapallostadionin (Raappavuorentie 6) klubitilassa maanantaina 27.2. klo 17:30 alkaen.

Jalkapallostadionin klubitila sijaitsee pääkatsomon alla, sisäänkäynti pääkatsomoon vievien portaiden viereisestä ovesta katsomon päädystä maatasolla. Pysäköinti on autoille mahdollista Energia Areenan pysäköintialueella (huom. pysäköintiaika ja parkkikiekon käyttö) ja polkupyörällä tilan vieressä.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

1. kokouksen avaus

2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi (2) pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi (2) ääntenlaskijaa

3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4. todetaan läsnäolijat

5. hyväksytään kokouksen työjärjestys

6. esitetään tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastajien/ toiminnantarkastajien lausunto

7. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

8. käsitellään muut kokoukselle esitellyt asiat

9. kokouksen päättäminen

Yhdistyksen työntekijöillä, jäsenillä ja jäsenen edustajalla on oikeus osallistua yhdistyksen kokouksiin ja käyttää siellä puheoikeutta. Jokaisella täysi-ikäisellä varsinaisella jäsenellä sekä kunniajäsenellä ja kunniapuheenjohtajalla on yksi ääni. Kannattavalla jäsenellä tai sen edustajalla on puheoikeus mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Äänioikeutettu jäsen voi edustaa toista äänioikeutettua vain yhdellä valtakirjalla.

Lisätiedot:

Janne Bruun
Toiminnanjohtaja
janne.bruun@vanha.vjs.fi
0400 529 036