Miguel Cervera López vahvistaa Länsi-Vantaan ylpeyden valmentajarosteria

VJS:n laadukas urheilutoiminta vahvistuu entisestään, kun Miguel Cervera López siirtyy Vantaalle HIFK:n organisaatiosta. Cervera López ottaa komentoonsa PU13/1-joukkueen ja on lisäksi mukana valmennustiimin jäsenenä PU12/punaisessa sekä PU16/1 -joukkueissa.

– Espanjassa huipputason valmentajakoulutuksen (UEFA Pro) läpikäynyt Miguel tuo seuraan paitsi kokemusta niin Espanjasta kuin Suomestakin eri organisaatioista, muun muassa La Liga-seura Levanten akatemiasta, myös uutta näkemystä ja uusia ajatuksia, jotka varmasti vievät urheilutoimintaamme eteenpäin. Työteliäs ja eteenpäin pyrkivä Miguel on kova ammattilainen, joka sopii joukkoomme erinomaisesti. Hienoa saada mies mukaan riveihin, kuvailee VJS:n urheilutoimenjohtaja Sebastian Söderholm tuntojaan sopimuksen varmistuttua.

Cervera López on myös itse erittäin innoissaan uudesta pestistään, jossa hän aloittaa marraskuun alussa.

– On suuri ilo ja kunnia liittyä VJS:n organisaatioon. Haluankin kiittää seuran johtoa ja valmennushenkilöstöä tästä mahdollisuudesta ja seuran vision, strategian ja toimintatapojen sekä olosuhteiden esittelystä. Maltan tuskin odottaa, että pääsen aloittamaan työni nuorten lahjakkaiden VJS-pelaajien kanssa.

Kun puhumme nuorten joukkueista ja nuorista pelaajista joilla on tavoite pelata tulevaisuudessa ammattilaisena, tulee meidän tarjota heille laadukas ympäristö ja valmennus, jotka pystyvät kehittämään heitä eteenpäin. VJS panostaa tulevaisuuteen vahvasti ja olenkin varma, että seura on oikealla tiellä kohti menestystä. Tuon tähän prosessiin oman parhaan osaamiseni, jotta pystymme kehittämään huipputason pelaajia. Olen täynnä intoa, kun pääsen liittymään VJS-perheeseen – nähdään pian!

Myös Jalkapalloyhteisö sinulle toivottaa uuden jäsenensä lämpimästi tervetulleeksi!

Lisätietoja:

Sebastian Söderholm
Urheilutoimenjohtaja
sebastian.soderholm@vanha.vjs.fi