VJS:n palkitsi kauden 2020 parhaat

Monin tavoin poikkeuksellinen jalkapallokausi 2020 sai myös poikkeuksellisen päätöksen, kun VJS palkitsi kauden parhaat Myyrmäen Stadionilla. Koronarajoituksista johtuen pienimuotoinen tilaisuus poikkesi normaalista, mutta pääasia, kauden 2020 parhaiden huomiointi ja palkitseminen saatiin toteutettua onnistuneesti.

Joukkueiden kehittyjät ja vuoden urheilijat on palkittu joukkueiden omissa tapahtumissa, joten nyt palkittiin seuran valinnat, pienen ja ison kentän vuoden valmentajat, tyttö- ja poikapelaajat sekä VJS:n vuoden pelaaja. Tämä arvostettu palkintohan kantaa nimeä Juhani Ojala -palkinto, ja tänä vuonna palkinto myönnettiin hienon kauden pelanneelle Vili Lankiselle! Kaikki palkitut löydätte VJS:n kauden 2020 palkitut liitteestä.

Palkitsemisten myötä seura kiittää koko VJS-perhettä kuluneesta kaudesta niin kentällä kuin sen laidallakin!