Ed Finchistä VJS-perheen tuorein kiinnitys

VJS:n poikkeuksellisen vilkas syksy rekrytointirintamalla on edennyt eteenpäin kuin juna, ja seura julkistaakin tyytyväisin mielin uusimman päätoimisen, PU17/1-joukkueen vastuuvalmentajan sekä seuran huippuvaiheen kehittäjän saappaisiin hyppäävän Edward ”Ed” Finchin (UEFA B).

Finch ottaa FC Espooseen suuntaavan Antti Ruonalan paikan PU17-joukkueen peräsimessä. Mies tulee olemaan vahvasti mukana myös seuran huippuvaiheen kehittämisessä, johon tämä pystyy tuomaan lisäarvoa myös vahvan akateemisen osaamisensa sekä Quanter-taustansa myötä. Valmennuskokemusta Finch omaa yli viidentoista vuoden ajalta niin synnyinmaastaan Englannista kuin viimeisen kahdeksan vuoden ajalta myös Suomesta. Vantaalle mies siirtyy KäPan P14 ja Atletico Malmin edustusjoukkueen vastuuvalmentajan pesteistä.

– ”Ed” tuo seuraan jälleen uutta näkemystä. Pitkä kokemus penkin päästä erilaisista tehtävistä ryyditettynä akateemisella osaamisella antaa meille paljon mahdollisuuksia ottaa taas seuraavia askeleita eteenpäin. Ed tuo meille uutta eloa myös persoonallaan ja hyödymme varmasti myös hänen taustastaan Kvantiassa. Saamme Edin myötä taloon paljon potentiaalia, osaamista ja intohimoa. Hienoa, että Ed on tulevalla kaudella VJS:n mies, kertoo toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Finch aloittaa työnsä 16.10., mutta päätoimisesti tämä pääsee hyppäämään mukaan kuukautta myöhemmin opintojensa päätyttyä. Kentällä hänet kuitenkin nähdään normaalisti heti lokakuun puolivälistä lähtien.

– Ed on juuri sitä, mitä tämä joukkue nyt kaipaa ja tarvitsee. Hänen myötään meillä on tässäkin ikäluokassa koossa erinomainen valmennustiimi, jossa toimin myös itse Edin ja Juho Suuperkon kanssa. Olenkin todella tyytyväinen, kun saimme Edin kiinnitettyä seuraan. Odotan innolla työskentelyä hänen kanssaan, toteaa puolestaan valmennuspäällikkö Sebastian Söderholm.

Myös Finch itse odottaa työnsä alkua sormet syyhyten ja täynnä intoa, vaikka ensimmäinen kuukausi meneekin vielä rinnakkain opintojen viimeistelyn kanssa.

– Olen iloinen ja tyytyväinen päästessäni työskentelemään VJS:ssa ja sen erinomaisen, osaavan ja intohimoisen henkilöstön kanssa. Osan jo tunnen ja osa tuntee minut, ja onkin hienoa huomata, että sinua ja osaamistasi arvostetaan. Kentällä ja sen ulkopuolella minua odottaa iso määrä työtä ja odotan innolla kohtaamista pelaajien kanssa ja heihin ja heidän ominaisuuksiinsa tutustumista. Pestin alussa tulen olemaan pääsääntöisesti kentällä, mutta myöhemmässä vaiheessa pääsen olemaan mukana myös seuran strategiaprosessissa ja huippuvaiheen kehittämisessä, ja näitä odotankin suurella mielenkiinnolla. On hienoa päästä mukaan kehittämään VJS:aa ja suomalaista jalkapalloa!

VJS-perhe toivottaa Edin lämpimästi tervetulleeksi osaksi #jalkapalloyhteisösinulle!