VJS:n tiedote koronavirus-tilanteeseen liittyen 29.4.2020

Hyvä VJS-perhe,

Palloliitto ilmoitti tiistaina 28.4.2020, että se tulee tarkentamaan ohjeistustaan koronapoikkeustilanteen aikana tapahtuvasta toiminnasta, mm. pienryhmäharjoittelusta. Liiton päätökset ja ohjeistukset ovat riippuvaisia valtioneuvoston 3.5.2020 tekemistä mahdollisista uusista koronalinjauksista ja näin ollen liitto on luvannut julkaista ohjeistukset seuroille yksityiskohtaisemmin vasta maanantaina 4.5.2020.

VJS:n hallitus yhdessä seuran päivittäisjohdon kanssa seuraa tarkasti koronaan liittyviä ohjeita ja valmistautuu tekemään muutoksia omiin linjauksiimme. Palloliiton tiistaisen ilmoituksen jälkeen valmistaudumme siihen, että pienryhmäharjoittelu mahdollisesti sallitaan ja olemme valmiina reagoimaan nopeasti muuttuvaan tilanteeseen.

VJS:n hallitus on aikaisemmin tiedottanut tekevänsä päätöksen toukokuun toimintamaksun suuruudesta huhtikuun loppuun mennessä. Koska Palloliitto on luvannut julkaista oman ohjeistuksensa maanantaina 4.5.2020, tekee seuran hallitus päätöksen toukokuun toimintamaksuista vasta tuon päivämäärän jälkeen. Toiveemme on, että uusien linjausten myötä voisimme ottaa yhden askeleen lähemmäksi normaalia toimintaa. Sillä olisi luonnollisesti vaikutuksia myös toimintamaksuihin ja siitä syystä haluamme tehdä päätöksiä sekä tiedottaa niistä vasta Palloliiton uuden ohjeistuksen jälkeen.

Pienetkin positiiviset signaalit auttavat jaksamaan. Toivomme ensi viikolta niitä lisää – sitä odottaessa toivotamme kaikille iloista ja turvallista vappua. Pysytään terveinä!