Nilla Ahde on VJS:n uusi seurakoordinaattori

VJS-toimisto saa maanantaina 16.9. kaivatun uuden vahvistuksen, kun Nilla Ahde (kulttuurituottaja AMK) aloittaa VJS:n seurakoordinaattorina.

Ahde valikoitui tehtävään lähes 20 hakijan joukosta, vakuuttaen osaamisellaan niin seuran puheenjohtaja Kaj Björkqvistin, varapuheenjohtaja Pekka Penttalan kuin toiminnanjohtaja Kim Ekroosin.

– Nillalla on kulttuurituotannon koulutus, vahva seuratoiminnan tausta ja tuntemus, sekä työelämästä hankittua osaamista, joka soveltuu tarpeisiimme erittäin hyvin. Saimme hänestä ja hänen osaamisestaan haastatteluvaiheissa vakuuttavan kuvan, ja olemme varmoja, että hän pystyy ottamaan seurakoordinaattorin vaativan pestin hyvin haltuun. Olemme siis lyhyesti sanottuna todella tyytyväisiä rekrytointiprosessin lopputulokseen, toiminnanjohtaja Ekroos kertoo.

Myös Ahde itse on pestistä innoissaan, ja lähteekin mielenkiinnolla kohti uutta.

– Odotan uutta työtä VJS:ssa mielenkiinnolla ja innostuneena. Uskon työn tarjoavan sopivasti haasteita, joissa pääsen käyttämään omaa osaamistani.  
Vastaanotto oli lämminhenkinen ja ystävällinen, ja odotankin kovasti pääseväni tutustumaan työyhteisöön paremmin ja luomaan omat rutiinit ja toimintatavat, kertaa Ahde mietteitään haastatteluiden ja tutustumispäivän jälkeen.

Ahde siirtyy VJS:aan Pelastakaa lapset ry:n tapahtumakoordinaattorin paikalta, ja pääsee aloittamaan pestissään välittömästi.

– Olemme valmistelleet perehdytysohjelmaa, jossa isoa roolia näyttelee aiempi seurakoordinaattorimme Kaisu Rantanen, joka on ollut ja on edelleen käynnissä olevassa siirtymävaiheessa korvaamaton apu. Seurakoordinaattorin tehtäväkenttä on laaja ja piakkoin edessä oleva kauden vaihto tuo päivittäisrutiinien rinnalle lisähaasteita, joten alku tulee varmasti olemaan työntäyteinen. Annamme Nillalle kuitenkin aikaa päästä tehtävään ja työyhteisöön sisään, jotta hän saa parhaat mahdolliset edellytykset menestyä työssään, Ekroos päättää.

VJS toivottaa Nillan lämpimästi tervetulleeksi osaksi yhteisöään!