VJS hakee henkilökuntaa miesten edustusjoukkueen ottelutapahtumiin

Länsi-Vantaan ylpeys valmistautuu nousijajoukkueena uuteen kauteen Miesten Kakkosessa. Uusi sarjataso tuo mukanaan uusia haasteita, joita taklaamaan haemme mukaan matkaamme entistä isompaa sitoutuneiden vapaaehtoisten joukkoa, joka on apunamme järjestämässä huipputason ottelutapahtumaa!

Myyrmäessä on aiemminkin nähty upeita ottelutapahtumia, mutta rimaa halutaan hilata edelleen ylöspäin, sillä paikalle saapuva yleisö ja seurayhteisömme on meille korvaamaton voimavara!
Kaikki apu on tervetullutta, mutta erityisesti haemme henkilökuntaa lipunmyynti-, buffet-ja oheismyynti- sekä järjestyksenvalvontatehtäviin. Järjestyksenvalvonnassa voit toimia apuna myös ilman korttia, mutta erityisesti haemme järjestyksenvalvojakurssin suorittaneita, tai sellaisen suorittamisesta kiinnostuneita henkilöitä. Haemme vapaaehtoisia myös muun muassa paarinkantotehtäviin, kuin myös kuuluttajan avustajan tehtäviin, jolloin pääset vastaamaan tapahtuman äänimaailmasta!

VJS tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana järjestämässä laadukasta ja lämminhenkistä tapahtumaa 11 kertaa kauden 2019 aikana. Tarjoamme myös työasut sekä järjestyksenvalvojille liivit. Tarjoamme tapahtumien yhteydessä myös kahvia ja muuta virvoketta, mutta muuta korvausta emme valitettavasti pysty maksamaan. Sen sijaan tarjoamme mahdollisuuden hankkia uusia tuttavuuksia, kontakteja ja osaamista erilaisista tehtävistä, joista voit mahdollisesti hyötyä muilla elämänalueilla! Emme edellytä, että olisit paikalla jokaisessa kotiottelussa, joten kaikkia kesäviikonloppuja et joudu Myrtsissä viettämään, vaan tavoitteemme on koota myös kentän laidalle niin laaja ja laadukas kokoonpano, että se kestää myös muutamat poissaolot!

Mikäli kiinnostuit, haluat ilman muuta lähteä mukaan tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä edustusjoukkueen manageriin Marko Kolsiin, marko.kolsi@vanha.vjs.fi – 0503510391. Alta löydät myös tarkemmat tehtävänkuvaukset.

VJS:n otteluohjelman löydät täältä.

Tervetuloa mukaan hyvähenkiseen tiimiin, joka haluaa järjestää myös Kakkosen parhaat ottelutapahtumat!