Aktian ja VJS:n yhteistyö syvenee!

Yksi VJS:n pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista, Aktia Pankki on viemässä yhteistyötä uudelle tasolle. Klikkaa uutinen auki ja lue lisää!

Käytännön tasolla syvempi yhteistyö tarkoittaa seuran jäsenille muun muassa maksutonta asuntolainan siirtoa, VJS- DB/CR maksukorttia ja pohjoismaiden parasta varainhoitoa!

– Olemme erittäin otettuja tavasta, jolla Aktia on lähtenyt yhteistyötä kehittämään. Näkyvin osa yhteistyötä on toki ollut oma kotimme, Aktia Areena, mutta tuki on viimeisin viidentoista vuoden aikana ollut muutenkin erittäin merkittävää. Onkin hienoa nähdä, että Aktian kokoinen toimija näkee ja kokee meidät niin tärkeäksi toimijaksi, että haluaa viedä yhteistyötä taas uudelle tasolle. Toivottavasti pystymmekin seurana vastaamaan huutoon, ja olemaan myös Aktialle entistäkin vahvempi kumppani, kertoo VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos tyytyväisenä.

Tsekkaa video alta ja näet tarkemmin, mistä on kyse. Sen jälkeen voit siirtyä osoitteeseen www.aktia.fi/vjs, niin homma etenee!