VJS:n B-tyttöjen kauden 2018-2019 suunnitelmat selvät: tavoitteena SM-sarjapaikka

Ensi kaudella 2018/2019 TB-joukkuetta luotsaa vahva valmennustiimi.  Tavoitteena on, että joukkue onnistuu talvella pelattavassa SM-karsintasarjassa ja saavuttaa SM-sarjapaikan. Ensi kaudella toiminta pohjautuu nykyisten TB- ja TC- joukkueiden yhdistämiseen. Kaikki TC- joukkueen pelaajat siirtyvät TB-ikäluokkaan ja näin muodostuu yksi iso joukkue, joka harjoittelee yhdessä ja pelaa talvikaudella SM-karsintasarjaa tavoitteena kesäksi SM-sarjapaikka. – Jos tavoite toteutuu, niin kesällä pelataan TB SM-sarjaa ja TB 1Div, edellyttäen että sarjapaikka syksyn aikana säilyy. Mikäli  SM-paikka jäisi saavuttamatta, tehdään päätökset pelattavista sarjoista vasta sen jälkeen, valottaa joukkueen vastuuvalmentaja Velimatti Helasterä.

Joukkueen koko tulee olemaan n.30 kenttäpelaajaa ja 5-7 maalivahtia, muodostuen pääosin nykyisistä TB ja TC-joukkueista. Näin tarjotaan kaikille TC-ikäluokasta siirtyville ja jo TB joukkueessa pelaaville hyvä paikka jatkaa  jalkapalloilijana ja urheilijana kehittymiselle. – TB-ikäluokassa pelataan kolme vuotta ja näin ollen ensimmäinen vuosi on monelle oppivuosi kohti huippua, vastuuvalmentaja kertoo. – Uusiakin pelaajia otetaan tarvittaessa mukaan ryhmään, jos selkeitä vahvistuksia löytyy, hän jatkaa.

Joukkueen valmennustiimi on vahva: valmennuksesta vastaa Vellu Helasterä. Joukkueen muut valmentajat ovat Jukka Lappalainen ja Netta Koso. Talenttivalmentajana toimii Arttu Pitkäkangas ja maalivahtivalmentajana Ville Vastamäki. Fyysisestä valmennuksesta vastaa seuran fyysinen valmentaja.

Joukkueen harjoittelun rytmi tulee näillä näkymin olemaan seuraavanlainen:

Ma Treenit + Fysiikka

Ti Treenit (Jalkapallo kuntopelit + fysiikka)

Ke Iltapäivä (Urhea) ja Ilta Pelipaikkakohtainen treeni

To Vapaa

Pe Treenit

La/Su Peli

Sen lisäksi ainakin tiistai aamuisin aamutreeni mahdollisuus 7:30-8:30 Urhea (1-2) ja mahdollisesti joku toinen aamu.

Joukkueen toiminta starttaa pe 2.11.2018 pelaajapalaverilla ja harjoituksilla. Uuden kauden aloitusinfo vanhemmille pidetään viikolla 45/46.

Yhteystiedot:

vastuuvalmentaja

Vellu Helasterä

050 4114009