Urheilutoimenjohtaja uusiin tehtäviin – entinen A-maajoukkuekapteeni Jari Europaeus B-poikien valmentajaksi

VJS:n urheilutoimenjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin HJK:n leipiin joulun jälkeen.

– Olen ollut mukana 7 vuotta. Paljon ollaan saatu aikaan yhdessä – VJS ion hieno seura. Mutta nyt on taas uusien haasteiden aika, kommentoi lähtöään  Jukka Koivurinta lähtöään.

Käytännössä ympyrä sulkeutuu, sillä Komu siirtyi VJS:n leipiin juuri HJK:n valmentajan (oto) tehtävistä.

–  Haikealta tuntuu, kyseessä on tärkeä seuramme kehittäjä. Toisaalta hattu korkealle Komun ammattimaisuudesta, sillä kaikki on hoidettu viimeisen päälle kuntoon ja työ jatkuu vielä jouluun saakka. Tämä johtaja ei jätä organisaatiota henkitoreihin vaan merkittävästi vahvempana kuin mitä VJS oli hänen saapuessaan meille. Ja tämähän on mitä parhain joululahja HJK:lle, kommentoi toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne pilke silmäkulmassa.

VJS ei tässä vaiheessa rekrytoi Koivurinnan tilalle ketään vaan myööhemmin tiedotettavalla tavalla jakaa tehtävät sisäisesti. Uuden strategian toteuttamista tukeva organisaatio rakennetaan valmiiksi vuoden 2017 aikana.

Jari Europaeus B-junioreiden vastuuvalmentajaksi

Komun lähdön myötä myös B-poikien valmennus vaihtuu. Uusi päävalmentaja on Jari Europeus. Pelaajaurallaan hän edusti  HJK:ta, RoPSia, Gefleä ja Östersiä. Suomen A-maajoukkueessa hän pelasi 56 ottelua toimien välillä joukkueen kapteeninakin.

Valmentajana Myyrmäen stadion on tuttu paikka, sillä PRO JVK-koulutettu Europaeus valmensi 2014 PK-35 Vantaata 1. divisioonassa.

Tervetuloa Euffa!