VJS ja Forever Varisto yhteistyöhön

foreverVJS ja Forever Varisto ovat sopineet yhteistyöstä tulevaksi vuodeksi. Yhteistyö pitää sisällään näkyvyyttä ja erilaisia etuja puolin ja toisin. Forever Varisto omaa laajan skaalan liikuntapalveluja perinteisestä kuntosaliharjoittelusta ryhmäliikuntatunteihin sekä personal trainer- palveluihin. Lisäksi talosta löytyvät erilaiset hyvinvointipalvelut mm. hieronta, fysioterapia ja infrapunasauna.
Forever Varisto kuntoklubin johtaja Marjaana Santala on tyytyväinen päästessään yhteistyöhön vahvan paikallisen liikuttajan kanssa: ”Tuemme mielellämme paikallista lasten ja nuorten kanssa arvokasta työtä tekevää seuraa. Sekä VJS että Forever Varisto ovat alueella tunnettuja ja pitkän historian omaavia toimijoita, joten yhteistyö luotettavan tahon kanssa on luontevaa. Lisäksi VJS:n halliprojekti parantaa mukavasti alueen jalkapalloharrastamisen olosuhteita, jossa myös haluamme olla mukana. Toivotamme koko VJS-yhteisön tervetulleeksi tutustumaan kuntoklubiimme”

VJS:n kumppanuuspäällikkö Marko Kolsi puolestaan arvostaa Foreverin mukaantuloa korkealle: ”Olemme iloisia saadessamme jo yli kahdeksan vuotta Varistossa toimineen Foreverin kumppaniksemme. Paikka on laadukas, toiminta ammattimaista ja ilmapiiri viihtyisä. Myös liikunnalliset ja toiminnalliset arvomme kohtaavat”.
VJS toivottaa Forever Variston lämpimästi tervetulleeksi kumppaniperheeseemme!