VJS nappasi talenttivalmentajaksi maajoukkuevalmentajan – Jonne Kunnas aloittaa marraskuussa

jonnekunnasStefan Wikströmin siirtyessä uusiin haasteisiin lokakuun lopulla, VJS rekrytoi hienoa työtä tehneelle talenttivalmentajalle seuraajaksi Jonne Kunnaksen.

24-vuotias Kunnas on ollut pitkään VJS:n seurantalistalla. Lahjakas valmentaja on näyttänyt osaamistaan naapuseura Tikkurilan Palloseurassa, jossa jälki on ollut väkevää.

Kokemusta Kunnaksella on niin seurajoukkueen, piirijoukkueen kuin maajoukkueenkin valmentamisesta. Seuraavalla kaudella Kunnas on VJS-työnsä ohella mukana myös alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa.

– Innostunut fiilis! Näin työn VJS:ssa kiinnostavana mahdollisuutena. Intohimoni on valmentaa ja pääsen tekemään juuri sitä. Ydintehtäväni talenttivalmentajana on auttaa ensisijaisesti pelaajia eteenpäin mutta tietysti myös valmentajajien työn tukeminen kuuluu työnkuvaan, kun ajatellaan pelaajakehitystä, maalaa Kunnas tulevaa haastettaan.

Tyttöjen talenttivalmentajana Kunnas nähdään tiiviisti vanhimpien tyttöikäluokkien mukana. Lisäksi tyttöjoukkueiden valmennuksen tukeminen pienempien tyttöjen osalta kuuluu myös toimenkuvaan.

– Jonnen kaltainen vauhdilla eteenpäin menevä ja loistavan työmoraalin omaava moniosaaja on meille erinomainen juttu, kehuu urheilutoimenjohtaja Jukka Koivurinta.

Palloliitto rahoittaa päätoimisen talenttivalmentajan palkkausta valitsemalleen 11 laatuseuralle Suomessa.

Jonne Kunnas aloittaa 31.10.2016.