VJS:n ja kaupunginhallituksen vuokrasopimus on lainvoimainen – tsekkaa tekonurmiprojektin aikataulu

Myyrmäen uimahallin kenttää tavoitellaan vihreäksi.

Myyrmäen urheilutalon kenttä saa vihreän tekonurmiasun elokuussa.

VJS:n ja Vantaan kaupungin vuokrasopimus on nyt lainvoimainen ja näin projektia voidaan taas edistää. Tämä tarkoittaa, että valmiiksi neuvotellut sopimukset voidaan nyt panna täytäntöön.

– Kaupunginhallitus teki myöntävän päätöksen jo kesäkuun alussa mutta päätöksen lainvoimaiseksi saattaminen vaatii vielä pöytäkirjan hyväksymisen ja siitä seuraavan kahden viikon näytteilläoloaijan. Nyt kaikki vaiheet on käyty läpi ja hommat etenevät, kuvaa toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne

VJS vaihtaa tulevan Aktia Areenan alustan uudeksi tekonurmeksi ja siirtää vielä pelikuntoisen VJS-kentän tekonurmen Myyrmäen urheilutalon hiekkakentän päälle.

– Projektimme luo meille lisäolosuhteen, tekee hallistamme upean ja pääsemme uuden tekonurmikentän myötä todella keskelle kylää, viittaa Yli-Rinne innostuneesti Myyrmäen urheilutalon kentän sijaintiin.

Ensimmäisenä VJS-kentän nykyinen matto rullataan ja siirretään urheilutalon kentälle odottamaan asennusta. Seuraavaksi molemmat kentät tasoitetaan ja ensimmäisenä asennusvuorossa on VJS-kentän uusi matto ja lopuksi Urheilutalon kentän VJS-kentältä siirretty matto asennetaan.

– Ensin Myyrmäki-halli korvaa VJS-kenttää kentän ollessa remontissa elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa. Sitten elokuun lopulla urheilutalon kenttä korvaa Stadionia, kun se on naisten Champions liigan ajan poissa käytöstämme, Yli-Rinne kuvaa elokuuta.

Seuraavassa on esitelty aikataulu, joka edellyttää ettei ajanjaksolle tule liimausvaiheissa sadepäiviä.

  • vko 30 maton poisto VJS-kentällä –> VJS-KENTTÄ POIS KÄYTÖSTÄ
  • vko 31 pohjan oikaisu VJS-kentällä –> VJS-KENTTÄ POIS KÄYTÖSTÄ (korvaavavt vuorot Myyrmäki-hallissa)
  • vko 32 uuden maton asentaminen VJS-kentälle (samaan aikaan pohjan oikaisu urheilutalon kentällä) –> VJS-KENTTÄ POIS KÄYTÖSTÄ (korvaavat vuorot Myyrmäki-hallissa)
  • vko 33 VJS-KENTTÄ KÄYTÖSSÄ (säävaraus; sade voi viivästyttää asennusta) ja VJS-kentän maton asentaminen urheilutalon kentälle.
  • vko 34 URHEILUTALON KENTTÄ KÄYTÖSSÄ (säävaraus; sade voi viivästyttää asennusta)