VJS IKIS pelaa maaotteluhengessä Vantaalla

VJS IKISHarva aloittaa jalkapallon pelaamisen useiden vuosien tauon jälkeen ja tulee silti heti nimetyksi aloituskokoonopanoon ”maaotteluun”. VJS:n IKIS-joukkueessa tämä onnistuu helposti, kun VJS kohtaa maaotteluhengessä käytävässä ystävyysottelussa Minsk Veteran Teamin (BLR) huhtikuussa.

VJS:n IKIS-joukkue perustettiin helmikuussa. Ensimmäisissä harjoituksissa etukäteen annetut alkuvaroittelut ”Hyvä alkulämmittely, rauhallinen totuttelu pitkän tauon jälkeen ja ihan kevyellä pelailemisella ensimmäiset kerrat”  kaikui kuuroille korville ja meno oli ensiminuuteista alkaen melkoisen säpäkkää. Muutamien harjoitusten jälkeen tempo asettui kuitenkin järkevämmälle tasolle ja nyt peli- ja treeni-ilme sekä joukkuehenki näyttävät hyvältä. Ensimmäinen harjoitusottelu PEP/Old Boys-joukkuetta vastaan päättyi  3-1 Vantaan voittoon, josta koko pelaajisto osasi nauttia täysin rinnoin – aivan ansaitusti. Uusintaottelukin on jo sovittu ja se pelataan nyt vuorostaan PEP:n kotiotteluna sunnuntaina 17.4.

VJS IKIS osallistuu maaotteluhenkeä nostattavaan tapahtumaan lauantaina 23.4. klo 13:00, jolloin Myyrmäki Stadionin komeisiin olosuhteisiin saapuu vieraaksi Valko-Venäjältä Minsk Veteran Team-joukkue. Vastustajan tasosta ei ole saatu Vantaalle pienintäkään vihiä, joten jännittynein mielin IKIS-joukkue joutuu valmistautumaan. Peliasut on kuitenkin tilattu ja kentälle saadaan 11 miestä – ainakin kotijoukkueesta.

VJS IKIS harjoittelee rennolla asenteella, viljelee hyvää huumoria ja osallistuu debyyttikaudellaan KKI35-sarjaan. Joukkue toivottaa mielellään mukaan paljon lisää pelaajia – pelitaustasta ja kunnosta riippumatta. Pelipaikka maaottelussakin saattaa olla heti taattu.

Yhteystiedot ja lisätietoja täältä.