Aivan erityinen SuperJengi

SuperJengiErityistä tukea tarvitseville 6-10-vuotiaille lapsille tarkoitettu VJS:n SuperJengi on erityisen tärkeä joukkue. Talvikauden saliharjoittelun jälkeen pieni joukkue siirtyy kevään tullen ulkokentille ja toivottaa samalla uusia pelaajia tervetulleeksi mukaan toimintaan!
Superjengin toiminta käynnistyi pienen tauon jälkeen uudelleen helmikuussa 2016. Talvikaudella joukkue harjoitteli sisätiloissa koulun salissa VJS:n vastuuohjaajan opastuksella ja vanhempiensa kannustuksella ja tarvittaessa avustamana. Keväällä 25.4. alkaen siirtyy myös SuperJengi kevätmeininkiin ja siirtyy harjoittelemaan ulkokentälle. Harjoitukset ovat Hämeenkylän hiekalla (os. Ainontie 8) maanantaisin klo 18:45-19:30. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen.