Paavo Ahola ponnisti VJS:sta Veikkausliigaan

IMG_4627

Paavo Ahola sai kiinnityksen Juhani Ojala -kiertopalkintoon kauden 2015 päätteeksi.

VJS:n B-pojissa pelannut ja tällä kaudella VJS:n vuoden pelaajaksi (Juhani Ojala -kiertopalkinto) valittu Paavo Ahola on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Veikkausliigassa pelaavan FC Lahden kanssa.

RiPS:in kasvatti ponnisti VJS:n kautta ensin SM-sarjaan, nuorten maajoukkueeseen ja nyt Veikkausliigajoukkueeseen.

– Kausi VJS:ssa toi juuri sitä mitä lähdin Vantaalta hakemaankin. Riihimäeltä halusin muualle uusien haasteiden toivossa ja myös siksi, että muualla pääsisi paremmin maajoukkuevalmentajien tarkkailtavaksi, perustelee Paavo Ahola valintaansa tulla kaudeksi pelaamaan VJS:aan.

VJS:n tavoitteena on olla Suoemn paras kasvattajaseura. Se vaatii toiminnan järjestämistä monipuolisesti ja tarjota erilaisilla tarpeilla oleville pelaajille sopivaa toimintaa.

– Paavon tarina on hyvä osoitus siitä, että olemme oikealla polulla. Erinomaiset olosuhteet, satsaukset pelaajapolkuun ja -koulutukseen sekä huippuvalmentajat vievät pelaajiamme eteenpäin kohti heidän tavoiteitaan, jos he itse ovat valmiita tarvittavaan työntekoon. Paavo oli, kommentoi urheilutoimenjohtaja Jukka Koivurinta.

Erinomaisen kauden B-poikien SM-sarjassa VJS:n topparina pelannut Ahola nostaa samoja asioita esille kuluneesta kaudesta.

– SM-sarja Jarmo Matikaisen alaisuudessa meni omalta osaltani ihan nappiin. Pysyin kunnossa ja pääsin pelaamaan ikäluokkani parhaita vastaan. Sain myös kokeilla taitojani maajoukkuepaidassa. Kaiken kaikkiaan kausi oli siis erittäin onnistunut, ja olen hyvin tyytyväinen, että päädyin vuodeksi Vantaalle kehittymään jalkalloilijana

VJS:n paidasta tämän kauden aikana Aholan lisäksi PK-35 Vantaaseen ponnisti niin ikään B-ikäinen Ahmed Said Ahmed.

– Hieno fiilis. Näin tämän pitääkin mennä mutta töitä on jäljellä, että tästä tulee tapa, Koivurinta kuittaa tilanteen.

Onnea matkaan Paavo!