Akatemia A-poikien Ykkösen lohkovoittoon ja ensi kauden SM-karsintaan

PK-35:n ja VJS:n yhteisjoukkue PK-35 Vantaa Akatemia päätti kauden 2015 hienosti lohkovoittoon A-poikien Ykkösessä. Viimeisessä ottelussa kaatui FC Lahden Yj 1-0 Max Abrahamssonin rangaistuspotkumaalilla. Joukkueen saldo syyskierroksella oli seitsemän voittoa, kaksi tasapeliä ja ei tappiota maalisuhteella 20-2. Taakse jäivät mm. kovimmat kilpailijat HIFK ja FC Lahti. Joukkue varmisti jo edellisellä kierroksella SM-karsintasarjapaikan ensi kaudelle olemalla varmasti kolmen parhaan joukossa omassa lohkossaan.

Joukkueen valmentajina jatkavat ensi kaudelle 2016 Teemu Savukoski ja Marko Kolsi. Joukkueen tärkein tavoite on edelleen kasvattaa pelaajia PK-35 Vantaa miesten joukkueeseen ja samoin muihin miesten joukkueisiin, niille jotka eivät saa mahdollisuutta Vantaalla. Tällä kaudella Altin Ademaj, Bob Diasonama ja Ahmed Said Ahmed kulkivat Akatemian kautta PK-35 Vantaan edustusjoukkueeseen. Myös Daniel Rantanen (PK-35) ja Samu Volotinen (VJS) ovat nousseet jo suoraan B-pojista miesten joukkueeseen, mutta saaneet myös hyviä pelejä Akatemian puolella.

Joukkue viettää lokakuun hieman palautellen, mutta samalla kartoittaen pelaajia uuteen kauteen avoimien harjoitusten merkeissä. Valmistautuminen ensi kauteen ja SM-sarjapaikan tavoittamiseen alkaa toden teolla marraskuun alusta.

Lähde: PK-35 Vantaan sivut