Marko Kolsi VJS/PK-35 A-junioreiden valmennusryhmään

marko kolsiVantaan Jalkapalloseuran ja PK-35 Helsingin yhteinen A-junioreiden akatemiajoukkue PK-35 Vantaa Akatemia saa valmennustiimiinsä huippuosaamista, kun kovan kansainvälisen pelaajauran omaava Marko Kolsi aloittaa joukkueen toisena valmentajana. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii  Teemu Savukoski. Markolta löytyy pelaajataustaa mm. Willem II ja NK Maribor seuroista.

”Ajatus valmentamisesta on muhinut ajatuksissa jo jonkin aikaa, ja tilaisuus lähteä toimimaan PK-35:n ja VJS:n yhteisen Akatemiajoukkueen parissa oli erittäin houkutteleva. Tavoitteena minulla on tuoda omien pelaajakokemuksien kautta pelaajille työkaluja, joiden avulla on mahdollista nousta lähitulevaisuudessa PK-35 Vantaan miesten edustusjoukkueen mukaan”, toteaa Marko.

Akatemia tulee pelaamaan ensi talvena A-junioreiden ASM-karsinnassa. Ryhmä on aloittanut harjoittelun viime viikolla ja harjoituksissa on ollut mukana lähes 30 joukkueeseen pyrkivää nuorta pelaajanalkua.

Lisätietoja VJS/PK-35 akatemiajoukkueen toiminnasta:
http://pk-35.fi/index.php/joukkueet/pojat/akatemia

Teemu Savukoski: tema_sa(a)hotmail.com / puh. 045-8849280

Marko Kolsi: markokolsi85(a)gmail.com / puh. 050-3510391

Jukka Koivurinta: jukka.koivurinta(a)vjs.fi / puh. 050-3812662

Toni Leonoff: toni.leonoff(a)nic.fi / puh. 050-3002504